Libnet.ro
UNICEF

13:45

PSD Cluj sare in apararea primarului din Chinteni, care a dansat pe manele: PNL nu accepta cu fair play ca a pierdut

B1 B1,
PSD Cluj sare in apararea primarului din Chinteni, care a dansat pe manele: PNL nu accepta cu fair play ca a pierdut

PSD Cluj sare in apararea candidatei din Chinteni, Lucia Suciu, cea care a fost filmata in timp ce dansa pe manele la poarta contracandidatei PNL, in noaptea alegerilor. PSD Cluj constata. continuă pe B1

Politistii din Capitala care au lovit un tanar incatusat, trasi la raspundere: Li s-a deschis dosar penal

Politistilor din Capitala, care au lovit un tanar incatusat, li s-a deschis dosar penal. De asemenea, si Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului din Romania s-a autosesizat si vrea ca.

Primul metrou din lume care va functiona pe baza de energie solara

Un sistem de transport subteran pare un loc in care nu te-ai astepta sa gasesti energie solara. Totusi, cei din Santiago, Chile au hotarat sa foloseasca intocmai aceasta metoda de alimentare pentru sistemul de metrou care masoara mai mult de 100 de kilometri. Metroul din Santiago va fi primul din lume care va obtine cea [].

Rezultate alegeri locale 2016 Cluj. Liderul PSD Cluj: Toti primarii PSD in functie care au candidat si-au innoit mandatele. Dej, Turda si Gherla au primari PSD

Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat luni, 6 iunie, intr-o conferinta de presa ca rezultatul de la alegerile locale 2016 este unul foarte bun si ca toti primarii PSD in functie care au candidat sub sigla partidului si-au innoit mandatele.

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj acuza: Adversarii politici nu respecta legislatia lipind chiar in ziua votului stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor

Alegeri locale 2016 Cluj. PSD Cluj sustine, printr-un comunicat ca adversarii politici nu ar respecta legislatia in vigoare si lipesc, chiar in ziua votului, stickere cu sigla PSD pe masinile clujenilor.

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan: Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca

Alegeri locale Cluj 2016. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a votat, duminica dimineata, la ora 9. 00 la Gradinita Mica Sirena.

ALEGERI LOCALE 2016. Constanta, condusa de PSD. PNL obtine majoritatea primariilor din judet

Primaria Constanta va fi condusa de Decebal Fagadau PSD), care a obtinut 42,095% din voturi. PNL a reusit, insa, sa obtina 23 de primarii, in timp ce PSD a castigat 22 de fotolii de primari.

Rezultate IRES: Alianta PSD+UNPR are 39,9% din voturile pentru Consiliul General. Pe locul doi, USB

Alianta PSD+UNPR a obtinut cele mai multe voturi pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la alegerile locale de duminica. Potrivit rezultatele exit-poll-ului realizat de IRES, PSD-UNPR a obtinut.

Realizare remarcabila: Thailanda devine a doua tara din lume care elimina transmiterea virusului HIV de la mama la copil

Orgnizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca Thailanda a reusit realizarea remarcabila de a elimina transmiterea SIDA HIV) de la mama la copil, fiind prima tara din Asia si a doua din lume, dupa Cuba, care atinge aceasta performanta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )