Libnet.ro
UNICEF

21:30

PSD, despre Guvernul Orban: Trebuie sa trimitem acasa acest guvern-dezastru

Antena3 Antena3,
PSD, despre Guvernul Orban: Trebuie sa trimitem acasa acest guvern-dezastru

Partidul Social Democrat aduce noi acuzatii la adresa actualului Executiv. PNL n-a fost in stare decat sa conteste TOATE legile pe care le-am votat in Parlament pentru despagubirea rapida a fermierilor. Iar acum trag de timp si promit tot felul de lucruri in speranta ca ii vor mai minti pana dupa alegeri, acuza PSD. continuă pe Antena3

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta.

Razboi intre PNL si PSD. Ministru din Guvernul Orban: Aladine, chiar iti bati joc de mehedinteni? Vrei sa ii ucizi?

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, il acuza pe seful PSD Mehedinti, Aladin Georgescu, de faptul ca a ales sa faca o numire controversata in functia de manager al Spitalului Judetean.

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

EXCLUSIV. Pe cine vrea PSD premier, dupa ce rastoarna guvernul Orban. Olguta Vasilescu: Venim cu un nume puternic, este o persoana apropiata de PSD

Motiunea de cenzura ar puea fi votata pe 7 septembrie, apoi PSD vrea sa inceapa negocierile pentru formarea unui nou guvern.

CIOLACU: Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Guvernul Orban

Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Cabinetul Orban, iar inceperea scolii in conditii de siguranta nu este importanta pentru Guvern, afirma luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

PSD NEGOCIAZA, GUVERNUL CONTRAATACA Motiunea de cenzura, la cheremul social-democratilor

PSD nu stie cand va vota motiunea de cenzura depusa saptamana trecuta la adresa guvernului Orban. De ce? Pentru ca asa cum rezulta din declaratiile senatorului Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, dupa sedinta de vineri a Comitetului Executiv National al social-democratilor, inca se negociaza pentru votarea motiunii. Cu alte cuvinte, motiunea nu intruneste deocamdata cele 233 de voturi necesare pentru daramarea Guvernului. Mai ales ca vineri trei parlamentari social-democrati au sarit in barca liberalilor, iar unii lideri ai Pro Romania - printre care se numara vicepresedintele Adrian Tutuianu - nu par convinsi de constitutionalitatea depunerii motiunii de cenzura in timpul sesiunii extraordinare.

Ciolacu: Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Guvernul Orban. Pentru Executivul PNL sunt importante doar negocierile pe sub masa

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca nu sunt o prioritate pentru Guvern copiii, avand in vedere ca premierul care nu are bani nici pentru alocatii, nici pentru tablete, nici pentru masti gratuite pentru copii, insa gaseste bani ca sa racoleze parlamentari la motiunea de cenzura. El a adaugat ca Executivul PNL nu va reusi sa ramana la guvernare.

Guvernul Orban va ataca la CCR proiectul pentru respingerea OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, duminica, ca Guvernul va ataca la Curtea Constitutionala legea prin care Parlamentul a respins Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a.

Ludovic Orban: Trebuie sa luam o decizie privind redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban i-a anuntat pe reprezentantii industriei HoReCa, autorii unui protest in cur.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )