Libnet.ro
UNICEF

13:00

PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Adevărul Adevărul,
PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata la Calarasi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

CU GANDUL LA REMANIEREA UNOR MINISTRI, Viorica Dancila nu exclude candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri, pentru prima data, disponibilitatea sa de a candida la alegerile prezidentiale al caror prim tur va avea loc in 10 noiembrie. Dancila a spus: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul. Daca nu exista o alta optiune care sa ne duca in turul 2 si sa castigam, nu voi da inapoi. Nu vreau sa dau impresia ca sunt un om las.

Viorica Dancila, pregatita sa candideze la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca este gata sa candideze la prezidentiale, daca partidul i-o va cere. Nu am luat inca in calcul acest lucru. Am considerat ca voi merge cu un candidat, iar eu ca.

Rasturnare de situatie in PSD. Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale. Nu vreau sa se creada ca sunt un om las

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intr-un interviu la DC News, ca daca ii va cere partidul sa candideze la alegerile prezidentiale si e singura solutie, atunci va accepta. Presedintele PSD a precizat totusi ca nu a luat in calcul acest lucru pana acum, insa nici nu exclude aceasta posibilitate.

Viorica Dancila: Daca partidul imi cere, candidez la prezidentiale

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, joi, ca daca partidul ii va cere sa candideze la aleger.

Viorica Dancila, anunt despre candidatul PSD la prezidentiale. Ce conditii cumulative trebuie sa indeplineasca

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila: Daca partidul imi va cere sa candidez la prezidentiale, voi accepta ce spune partidul

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat joi ca ar putea candida la alegerile prezidentiale de la finalul acestui an daca partidul ii va cere acest lucru. Nu vreau sa creada ca sunt un om las.

Viorica Dancila, in vizita pe malul Borcei, despre pasajul de la Drajna: Voi cere o situatie de la Ministerul Transporturilor si voi incerca sa urgentam proiectul

Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Mihai Fifor continua si in acest weekend turneul prin tara. Unul din ei ar putea sa fie desemnat si candidat la alegerile prezidentiale. Prima oprire a liderilor PSD a fost sambata, 13 iulie, la Calarasi, unde Viorica Dancila a fost primita cu flori de membrele organizatiei de femei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )