Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD risca sa fie exclus din Partidul Socialistilor Europeni: Suntem foarte ingrijorati de ce auzim despre Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PSD risca sa fie exclus din Partidul Socialistilor Europeni: Suntem foarte ingrijorati de ce auzim despre Romania

Social-democratii din Danemarca au anuntat, prin vocea lui Orla Hav, parlamentar danez si unul din liderii Partidului Social-Democrat, ca sunt foarte ingrijorati de ce se intampla in Romania si ca vor ridica problema excluderii PSD din familia. continuă pe Wall-Street Ro

Lovitura DEVASTATOARE pentru PSD: MOBILIZARE ampla pentru EXCLUDEREA din Partidul Socialistilor Europeni (VIDEO)

Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni PES), a anuntat parlamentarul danez Orla Hav. Oficialul invoca ingrijorarile legate de modul general in care PSD.

VIDEO Social-democratii din Danemarca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni

Orla Hav, parlamentar danez si unul din liderii Partidului Social-Democrat, a anuntat ca socialistii din Danemarca vor ridica problema excluderii PSD din familia europeana din care face parte, Partidul Socialistilor Europeni PES).

Un europarlamentar roman cere EXCLUDEREA PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total in blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat ca la inceputul noii sesiuni a Parlamentului European va depune o solicitare de excludere a PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si.

Subiectele zilei: Social-democratii din Danemarca anunta ca vor propune excluderea PSD din Partidul Socialistilor Europeni; Boala importata de romnii plecati la munca n strainatate / mi venea sa urlu ca lupul. Spuneam: Da-mi, Doamne, putere sa mai rezist

Mesajul lui Mihai Sora pentru victimele din Piata Victoriei: Sa avem rabdare. Mihai Sora scrie pe pagina sa de Facebook ca sunt voci care incearca sa bagatelizeze actiunea represiva din 10 august, s-o arunce in derizoriu sau, mai grav, s-o. Sindromul parintelui distrat face, anual, sute de victime. Copilul dumneavoastra ar putea fi urmatoarea. Sute de internauti au comentat indignati cazul.

Catalin Ivan va cere excluderea PSD din grupul socialistilor europeni: Am decis sa ma angajez total n blocarea acestei structuri mafiote

Europarlamentarul Catalin Ivan va cere excluderea PSD din Grupul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, la inceputul sesiunii de toamna a Parlamentului European.

LOVITURA momentului pentru PSD! Ar putea fi exclus din familia politica europeana! DECIZIE de ultima ora

Mai multi romani stabiliti in Danemarca au transmis o scrisoare deschisa liderului social-democratilor din tara, Mette Frederiksen 40 de ani), prin care solicita excluderea PSD din grupul politic.

PSD vrea SCHIMBAREA prevederilor din Codul Penal privind UCIDEREA DIN CULPA

Presedintele Comisiei juridice a Senatului, Robert Cazanciuc PSD), a anuntat ca va propune modificarea Codului Penal in sensul in care soferii care conduc autoturisme fara permis sau sub influenta bauturilor.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )