Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD il someaza pe Jean - Claude Juncker. Scrisoare deschisa pentru presedintele Comisiei Europene

B1 B1,
PSD il someaza pe Jean - Claude Juncker. Scrisoare deschisa pentru presedintele Comisiei Europene

PSD-istii i-au trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jean - Claude Juncker, dupa ce acesta a atacat in mai multe randuri Guverul Dancila. Deputatul Vlad Bontea a declarat la RTV ca. continuă pe B1

Jean-Claude Juncker revine la Bucuresti, pentru debutul oficial al presedintiei romane a Consiliului UE

Jean-Claude Juncker va avea intalniri atat cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, cat si cu liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Liviu Dragnea nu participa la intalnirea de vineri cu Jean-Claude Juncker. Motivul pentru care liderul PSD si-a delegat atributiile

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu va fi prezent vineri la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, deoarece nu se afla in tara. El va fi reprezentat, insa, de.

Jean-Claude Juncker: Pledam in 2014 ca Romania trebuie sa faca parte din Schengen. Raman fidel acestei promisiuni

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat joi, la Ateneul Roman, ca ramane fidel credintei sale ca Romania trebuie sa faca parte din spatiul Schengen. Pledam in 2014 ca.

Jean-Claude Juncker trimite un MESAJ clasei politice romanesti cu privire la respectarea STATULUI DE DREPT. Nu exista loc de compromisuri

Uniuea Europeana nu face compromisuri atunci candvine vorba de respectarea statului de drept, iarRomaniatrebuie sa faca parte din spatiulSchengen, a declarat presedintele Comisiei.

Sinteza zilei. Soc. Ce pregatesc Iohannis si PNL pentru maine

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti in perioada 10 - 11 ianuarie pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane a Consiliului UE, ce va de.

Comisia Europeana vine la Bucuresti pentru a marca preluarea oficiala a Presedintiei Consiliului de catre Romania

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si Colegiul Comisarilor se vor afla la Bucuresti, joi si vineri, pentru a marca inceperea oficiala a Presedintiei romane. Presedintele Comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )