Libnet.ro
UNICEF

09:15

PSD nu o sustine pe Gabriela Firea pentru a cere anularea votului la Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 PSD nu o sustine pe Gabriela Firea pentru a cere anularea votului la Primaria Capitalei

Conducerea PSD s-a intalnit joi cu primarii de sector ai partidului pentru a decide strategia pentru urmatoarea perioada privind scandalul posibilei fraudari a alegerilor din Capitala. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca, in urma discutiilor interne, conducerea partidului nu sustine dorinta Gabrielei Firea de a solicita anularea alegerilor pe Bucuresti. continuă pe Hotnews

Ciolacu sustine ca Gabriela Firea a ales calea cea mai grea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ales calea cea mai grea si a refuzat orice joc poli.

Mohammad Murad cere anularea alegerilor si reluarea votului pentru Primaria Mangalia: Totul dupa ce omul de afaceri a fost prins in ziua scrutinului dand mita alegatorilor

Omul de afaceri Mohammad Murad, care a candidat ca independent, cu sprijinul PSD si PMP, pentru functia de primar al municipiului Mangalia, cere anularea scurtinului si repetarea votului. El sustine ca alegerile ar.

Gabriela Firea, depre faptul ca nu a dat declaratii alaturi de liderii PSD in seara alegerilor: Nu am fugit niciodata de raspundere si nu am de ce sa ma rusinez. Am obtinut foarte multe voturi (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, sustine ca in seara alegerilor locale nu a fost prezenta alaturi de liderii PSD la sediul partidului pentru a da declaratii dupa anuntatrea exit-poll-ului pentru.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Gabriela Firea contesta alegerile de la Bucuresti: Niciodata nu a fost diferenta atat de mare intre rezultat si exit-poll

Gabriela Firea a anuntat ca cere renumararea voturilor pentru Primaria Generala, dar si pentru primariile de sector, dupa ce, spune ea, au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi, transmite Mediafax. Ea a sustinut ca va prezenta probele, miercuri, conducerii PSD si avocatului.

Robert Negoita: Gabriela Firea este victima propriei dorinte de marire Era terorizata de paranoia ca mi-as fi dorit sa atac ulterior fotoliul de primar general

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, care a castigat un nou mandat in urma alegerilor de duminica, sustine ca Gabriela Firea este propriul sau inamic si victima propriei dorinte de marire si ca era terorizata de paranoia ca el si-ar fi dorit sa atace ulterior fotoliul de primar general. Firea, despre invitatia lui Ciolacu catre Robert Negoita de a reveni in PSD: Nu putem negocia cu teroristii politici Replica lui Negoita.

Ultima ora. Gabriela Firea, amenintata cu inchisoarea de catre o colega. De ce infractiune este acuzat fostul edil al Capitalei

Clotilde Armand si-a anuntat marti noapte victoria, mentionand ca are cu 1000 de voturi mai mult decat contracadidatul sau, Dan Tudorache. Vestea vine dupa ce un scandal monstruos s-a desfasurat la Primaria Sectorului 1 pe tema fraudarii votului. Din aceasta cauza, in naumite sectii de votare a fost nevoie de renumararea voturilor. Cine a castigat .

Nicusor Dan: E absurd sa vorbesti de frauda cand esti Gabriela Firea Mi se pare comic ca tocmai PSD sa acuze fraude

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca i se pare comic ca Gabriela Firea sa vorbeasca despre fraude in Bucuresti, subliniind ca, in contextul in care exista o diferenta mare in privinta numarului de voturi, nu se pune problema renumararii acestora. Gabriela Firea invoca marti seara renumararea voturilor pentru Primaria Generala si pentru primariile de sector, sustinand ca au fost gasite mai multe neconcordante ce duc la ideea ca ar fi fost furate voturi si ca va prezenta probele miercuri, conducerii PSD si avocatului.

GABRIELA FIREA: Frauda dovedita, membrii USR-Plus cotrobaie in sala cu sacii plini cu voturi

Gabriela Firea cere renumararea voturilor, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu persoane neautorizate care s-au infiltrat in camera unde erau depozitate buletinele de vot, la Biroul Electoral din sectorul 1, printr-o postare pe Facebook.

Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor locale desfasurate duminica trecuta. Dupa toate acuzatiile aduse de Gabriela Firea si alti primari de sector, minciunile incep sa iasa la lumina. in cursul serii de miercuri au aparut dovezi video care demonstreaza ca alegerile ar fi putut fi fraudate. Imaginile socante inregistrate de camerele de supraveghere La trei .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )