Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un PSD-ist, apropiat al ministrului Ana Birchall, a declansat o bataie CRUNTA intr-un club din Barlad (VIDEO)

B1 B1,
Un PSD-ist, apropiat al ministrului Ana Birchall, a declansat o bataie CRUNTA intr-un club din Barlad (VIDEO)

Bataia e rupta din Rai, spune o vorba din batrani! De aceeasi parere se pare ca este si fostul sef de cabinet al Anei Birchall. Desi este si profesor de religie, barbatul a uitat repede. continuă pe B1

Postare pe Facebook a ministrului pentru Afaceri Europene, Ana Birchall: Voi, frati si surori in suferinta care, asemeni mie, sunteti in zodia Fecioarei, ce parere aveti?

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a postat pe 30 aprilie pe pagina oficiala de Facebook un mesaj mai putin obisnuit. Intr-o mare de mesaje despre Brexit, politici europene si presedintia romana a UE, Ana Birchall a redistribuit o postare despre zodia Fecioarei, insotita de propriul sau comentariu: Chiar asa!?? Adevarul este ca e cam adevarat! Voi, frati si surori in suferinta care,asemeni mie, sunteti in zodia Fecioarei, ce parere aveti?.

Voi, frati si surori in SUFERINTA care, asemeni mie, sunteti in zodia Fecioarei, ce parere aveti?. Ana Birchall, postare care te va lasa fara cuvinte (FOTO)

Ana Birchall, ministrul delegat pentru Afaceri Europene in Guvernul Grindeanu, a uimit pe toata lumea dupa ce a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj mai putin obisnuit. Birchall a redistribuit o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )