Libnet.ro
UNICEF

01:06

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, despre suspectul din Caracal: Are o privire de animal incoltit, ii e frica

Adevărul Adevărul,
Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, despre suspectul din Caracal: Are o privire de animal incoltit, ii e frica

Psihologul criminalist, Liviu Chesnoiu, a precizat sambata ca este posibil ca suspectul in cazul uciderii adolescentei Alexandra Macesanu Gherghe Dinca sa se dovedeasca a fi mai periculos chiar si decat criminalul in serie, Rimaru, care a ucis si violat mai multe femei in Bucuresti, in perioada 1970-1971. Este insa necesar ca probele stranse de anchetatori sa dovedeasca sau nu nevinovatia lui Gheorghe Dinca. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: Probele se acumuleaza si fiecare e din ce in ce mai ingrijoratoare

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 cazul celor trei fetedisparute in Caracal. Coincidenta sau nu, toate victimele purtau numele de Mihaela. E preferabil sa ramanem in zona.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

Imagini si detalii exclusive despre crimele din Caracal care au ingrozit Romania - VIDEO

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

Crima din Caracal. Scene de groaza in casa unde au fost gasite ramasitele fetelor. Lasa-ma ca ma omori!

Noi detalii despre crima din Caracal din ancheta disparitiei celor doua minore din Olt. Surse din investigatie sustin ca una dintre victime, Alexandra Macesanu, a apucat sa sune la 112. De ce nu s-a putut interveni de urgenta pentru ca viata sa-i fi putut fi salvata si ce a reusit sa transmita politistilor? Update: Mama .

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea.

DIICOT: Suspectul din cazul de la Caracal nu era cercetat in dosarul precedentei disparitii

DIICOT precizeaza, vineri seara, ca suspectul din cazul adolescentei disparute de la Caracal nu era .

Procurorul general: Suspectul din cazul fetitei disparute la Caracal, cercetat deja de DIICOT

Suspectul din cazul fetitei disparute la Caracal, Gheorghe Dinca, este cercetat de DIICOT intr-un do.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )