Libnet.ro
UNICEF

10:30

O publicatie din SUA a platit un fost model pentru a nu declara ca a avut o aventura cu Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 O publicatie din SUA a platit un fost model pentru a nu declara ca a avut o aventura cu Donald Trump

Publicatia americana National Enquirer a recunoscut ca a platit un fost model al revistei Playboy pentru a o impiedica sa declare public faptul ca inainte de alegerile din 2016 a avut o aventura cu presedintele SUA, Donald Trump, au anuntat miercuri procurorii federali, relateaza Mediafax care citeaza Reuters. continuă pe Hotnews

SUA: Arabia Saudita a platit deja pretul pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi

Mike Pompeo, secretarul de stat din Statele Unite ale Americii, sustine ca Arabia Saudita a platit deja pretul pentru uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit declaratiei facute de oficial miercuri,.

DUPA O PAUZA DE SASE LUNI China a reluat achizitiile de soia din SUA

China a facut miercuri prima sa achizitie importanta de soia boabe din SUA dupa o pauza de peste sase luni, au declarat doi traderi americani pentru Reuters, aceasta fiind prima achizitie incheiata dupa intalnirea la care presedintele american Donald Trump si omologul sau chinez, Xi Jinping au anuntat ca un armistitiu in razboiul comercial dintre cele doua mari economii ale lumii.

Gabriel Berca, eliberat cu un an mai devreme din nchisoare. Fostul ministru a fost condamnat pentru trafic de influenta

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, condamnat in decembrie 2017 la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, a fost eliberat conditionat miercuri din inchisoare, decizia Tribunalului Vaslui fiind definitiva, scrie Mediafax.

IN CADRUL GALEI PREMIILOR PIETEI DE CAPITAL 2018 Ziarul Bursa a fost premiat pentru contributia la promovarea pietei de capital

Ziarul Bursa a fost premiat marti seara, in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital 2018.

IN CADRUL GALEI PREMIILOR PIETEI DE CAPITAL 2018 Ziarul Bursa a fost premiat pentru contributia la promovarea pietei de capital

Ziarul Bursa a fost premiat in aceasta seara, in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital 2018.

Imagini din timpul operatiunii in care autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal - VIDEO

Autorul atacului din Strasbourg a fost impuscat mortal, joi seara, de autoritatile franceze. Cherif Chekkat, in varsta de 29 de ani, era pe strada in momentul in care a fost impuscat,in cursul.

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost impuscat mortal de politie

Autorul atacului armat din Strasbourg a fost prins si impuscat mortal de politie joi seara, ladoua zile dupa ce a ucis trei persoane si a ranit alte 12. Potrivit presei franceze,Cherif Chekkat,.

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie. A intrat in coma dupa trei zile

Un batran din Botosani a fost omorat de porcul din gospodarie, care l-a trantit la pamant si l-a calcat cu copitele pe cap. Atacul animalului a avut loc acum patru zile, dar batranul in varsta de 97 de.

Dublu standard in Parlamentul European: Rezolutia privind situatia din Franta a fost blocata

Violentele de la protestul din 10 august din Romania au fost condamnate printr-o rezolutie a Parlamentului European, insa evenimenteledin Franta nu au avut parte de acelasi tratament. Rezolutia pe acest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )