Libnet.ro
UNICEF

10:31

Puiu Popoviciu a facut o miscare inteligenta inainte sa dispara din Romania

Antena3 Antena3,
Puiu Popoviciu a facut o miscare inteligenta inainte sa dispara din Romania

Puiu Popoviciu a facut o miscare inteligenta inainte sa dispara din Romania. inca din 2004, Puiu Popoviciu si-a trecut afacerile pe numele mamei sale, scrie Jurnalul National. Astfel. continuă pe Antena3

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionata

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta

Dana Grecu a dezvaluit, in emisiunea La Ordinea Zilei, modul prin care Puiu Popoviciu si-a construit averea impresionanta. Aceasta a sustinut faptul ca Puiu Popoviciu a fost initial un sef de service.

Terenurile lui Puiu Popoviciu, subevaluate de cinci ori de DNA

DNA a subevaluat de cinci ori prejudiciul in cazul Popoviciu, scrie Jurnalul National in editia de astazi. Afaceristul Puiu Popoviciu si fostul rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Med.

Paguba calculata de DNA in cazul Puiu Popoviciu, 1 miliard lei. Valoarea terenurilor estimata de Guvern: 1,23 de miliarde de euro

Dosarul Baneasa este departe de a se fi rezolvat. Magistratii ICCJ i-au condamnat la inchisoare pe afaceristul Puiu Popoviciu si fostul rector al Universitatii de Stiinte Agricole si.

Dezvaluiri: Care este legatura dintre omul de afaceri Puiu Popoviciu si Ceausescu

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, disparut dupa ce a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, este nimeni altul decat fiul croitoresei lui Ceausescu, potrivit unor informatii prezentate duminica, la.

Puiu Popoviciu e APARAT de fostul sef al FBI

Puiu Popoviciu, afaceristul condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul Baneasa, este acum dat in urmarire internationala, in urma unui mandat emis de autoritatile.

Alti trei fugari de lux ai Romaniei de care autoritatile par ca au uitat. impreuna cu Puiu Popoviciu, averile lor cumulate se ridica la o jumatate de miliard de euro

Disparitia omului de afaceri Gabriel Puiu) Popoviciu ne face sa ne intrebam ce s-a mai intamplat si cu alti fugari pe care statul roman ii cauta pentru a-i aduce in fata.

Puiu Popoviciu, dat in urmarire internationala

Omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu va fi dat in urmarire internationala dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a emis, ieri, la cererea Politiei, un mandat european de arestare pe numele acestuia, existand date ca a parasit teritoriul Romaniei la inceputul lunii iunie, potrivit unor surse din Politie.

Unde s-ar ascunde afaceristul Puiu Popoviciu, condamnat la sapte ani de inchisoare

Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea, a declarat ca acesta si-a mutat rezidenta fiscala in Marea Britanie. Mai mult, daca Popoviciu se afla pe teritoiul Regatului Unit, avocatii spun ca acesta ar pu.

Dosarul Puiu Popoviciu. Povestea lui Cornel Serban, primul sef de serviciu secret din Romania care a fost condamnat pentru coruptie

Fostul sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, comisarul-sef Cornel Serban, condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul Fermei Baneasa, este primul sef al unui serviciu secret din Romania care a fost condamnat definitiv pentru fapte de coruptie. Politistul a fost gasit vinovat pentru complicitate la dare de mita si favorizare a infractorului. in timpul procesului, Cornel Serban a negat acuzatiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )