Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puterea din Iran riposteaza la proteste si prezinta manifestatii de sustinere a regimului de la Teheran (VIDEO)

B1 B1,
Puterea din Iran riposteaza la proteste si prezinta manifestatii de sustinere a regimului de la Teheran (VIDEO)

Dupa zile de proteste anti-guvernamentale pe strazile din principalele orase ale Iranului, care au dus la uciderea a peste 20 de persoane in confruntari cu fortele de ordine, puterea de la Teheran replica. continuă pe B1

ALERTA! Pretul petrolului a crescut la 67 de dolari pe baril in urma protestelor din Iran. Urmeaza scumpirea carburantilor

Pretul petrolului a crescut la 67 de dolari pe baril in urma protestelor din Iran, al treilea exportator de titei din cadrul OPEC, potrivitReuters. Acesta este cel mai mare nivel atins din 2015.

Donald Trump intervine dur pe tema protestelor din Iran: Poporul iranian si-a dat seama ca banii si bogatia sa se fura si se risipesc pentru terorism

Presedintele SUA, Donald Trump, a avertizat duminica Iranul ca Washingtonul va fi atent in fata oricaror incalcari ale drepturilor omului ce s-ar putea produce in contextul protestelor din Iran.

Bilantul protestelor antiguvernamentale din Iran. Ce va urma?

Protestele din ultimele zile din Iran vezi detalii aici si aici) nu vor ramane fara urmari, iar speculatiile privind implicarea serviciilor secrete occidentale abunda in aceste zile. Dorelian Bellu.

Doi manifestati au fost ucisi duminica in timpul protestelor din Iran

Doi manifestanti au fost ucisi, duminica seara, in timpul protestelor din orasul Izeh, din sud-vestul Iranului, a declarat un oficial local, Hedayatollah Khademi, citat de agentia Ilna, potrivit News. ro. Manifestatii sporadice marcate de violente au avut loc duminica seara in mai multe orase iraniene.

Cel putin 12 morti in urma violentelor din timpul protestelor antiguvernamentale din Iran

Protestele violente din Iran continua pentru a patra zi consecutiva. Televiziunea de stat de la Teheran a anuntat ca cel putin 12 persoane si-au pierdut viata in urma confruntarilor ce au avut loc.

Laureata a Premiului Nobel pentru Pace: Manifestatiile din Iran sunt inceputul unei mari miscari

Manifestatiile in Iran nu sunt decat inceputul unei mari miscari care ar putea capata o amploare mai mare decat cea din 2009, a afirmat avocata iraniana Shirin Ebadi, laureata a premiului Nobel pentru pace, intr-un interviu pentru La Repubblica, scrie Agerpres, citand agentia Belga.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )