Libnet.ro
UNICEF

17:15

Putin acuza: Turcia a doborat avionul rus pentru a proteja traficul cu petrol al Statului Islamic. Pozitia lui Erdogan

România Liberă România Liberă,
Putin acuza: Turcia a doborat avionul rus pentru a proteja traficul cu petrol al Statului Islamic. Pozitia lui Erdogan

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Turcia ca a doborat avionul de vanatoare rus, care zbura in apropiere de granita cu Siria, pentru a proteja traficului de petrol al gruparii jihadiste Statul Islamic. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat, luni, ca Guvernul sau va actiona cu calm si nu emotional. continuă pe România Liberă

Putin acuza: Turcia a doborat avionul rus pentru a proteja traficul cu petrol al Statului Islamic

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Turcia ca a doborat avionul de vanatoare rus, care zbura in apropiere de granita cu Siria, pentru a proteja traficului de petrol al gruparii jihadiste Statul Islamic.

Putin: Turcia a decis sa doboare avionul rusesc pentru a proteja traficul de petrol al SI

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat luni Ankara ca a doborat saptamana trecuta un bombardier rusesc aproape de frontiera siriana pentru a proteja traficul de petrol al organizatiei Statul Islamic SI), informeaza Reuters si AFP.

Putin acuza Turcia de colaborare cu Statul Islamic: Au doborat avionul pentru a le proteja contrabanda cu petrol

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si-a continuat discursul acuzator la adresa Turciei si in cadrul conferintei COP21. Liderul de la Kremlin sustine ca Rusia detine informatii care arata ca doborarea avionului de vanatoare Su-24 de saptamana trecuta a avut drept scop protejarea contrabandei cu petrol dintre Siria si Turcia, relateaza Reuters.

Comandantul Fortelor aerospatiale din Rusia: Avionul turc care a doborat bombardierul rus a patruns doi kilometri in Siria

Avionul de vanatoare turc care a doborat bombardierul rus a intrat doi kilometri in spatiul aerian al Siriei, anunta un oficial din cadrul Fortelor aerospatiale ruse, insistand ca aparatul rus nu a patruns deloc in Turcia.

Avionul rus doborat: Trupul pilotului ucis, recuperat de Turcia, va fi predat Rusiei

Trupul pilotului ucis dupa ce aviatia turca a doborat marti un avion de bombardament rus a fost recuperat de Turcia sambata noapte si urmeaza sa fie predat Rusiei, la cererea Moscovei, a anuntat duminica premierul turc Ahmet Davutoglu, potrivit Reuters si AFP.

Recep Erdogan, noi declaratii despre avionul rus doborat

Presedintele Turciei, Recep Erdogam a declarat ca este intristat de incidentul doborarii unui avion de vanatoare rus de langa granita sa cu Siria si a precizat ca isi doreste sa nu se fi intamplat, potrivit BBC News.

Un ministru sirian acuza Turcia ca intretine legaturi economice puternice cu Statul Islamic

Ministrul sirian al Comunicatiilor, Omran al-Zoubi, a acuzat astazi Turcia ca intretine legaturi economice puternice cu reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI), o acuzatie a Moscovei preluata pe larg de presa rusa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3105 seconds )