Libnet.ro
UNICEF

20:30

Putin explica care sunt incovenientele de a fi presedinte

România Liberă România Liberă,
Putin explica care sunt incovenientele de a fi presedinte

Functia de presedinte comporta mai multe inconveniente in raport cu viata oamenilor obisnuiti, a spus seful statului rus, Vladimir Putin, intr-un documentar al postului de televiziune Rossia 1, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

MAE: Dupa cutremur, au fost identificati 19 romani, care sunt in afara oricarui pericol

Politia nepaleza a anuntat ca bilantul seismului a ajuns la 1. 910 morti si 4. 625 de raniti, relateaza Reuters in pagina electronica. Cel putin 700 de persoane au murit numai in capitala, Kathmandu, un oras cu aproximativ un milion de locuitori, unde numeroase case sunt vechi, fragile si inghesuite.

Radu Banciu: Toti astia care sunt purtati pe la televizor cu catuse sau mutati dintr-un arest intr-o puscarie isi merita soarta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre alesii care au probleme penale. El sustine ca acestia isi merita soarta si ca e greu de crezut ca vor scapa basma.

Cuplurile ar putea incheia pe viitor parteneriate civile. Care sunt prevederile parteneriatului civil

Cuplurile heterosexuale si cele homosexuale ar putea incheia, in viitor, un parteneriat civil la notar. Legea care ar oficializa relatiile, indiferent de sexul partenerilor, a fost adoptata de parlamentarii din.

Masuri pentru salvarea imigrantilor africani. Care sunt concluziile summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana va tripla bugetul afectat operatiunilor navale din Marea Mediterana, pentru salvarea imigrantilor care-si risca viata incercand sa ajunga in Europa. Mai multe state europene s-au .

Veste neasteptata! Rusia, pregatita sa coopereze cu SUA. Care sunt conditiile

Rusia este pregatita sa coopereze cu Hillary Clinton, in cazul in care va obtine victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus de Externe Serghei lavrov, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )