Libnet.ro
UNICEF

15:15

Putin, felicitat de Jose Manuel Barroso pentru ca isi foloseste influenta pentru gasirea unei solutii in Siria

Adevărul Adevărul,
Putin, felicitat de Jose Manuel Barroso pentru ca isi foloseste influenta pentru gasirea unei solutii in Siria

Presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso si-a exprimat duminica multumirea pentru ca Vladimir Putin se foloseste de influenta tarii sale in Siria pentru a gasi o solutie. continuă pe Adevărul

Jose Manuel Barroso: Romania si Bulgaria indeplinesc criteriile pentru Schengen si trebuie sa primeasca o sansa

Romania si Bulgaria trebuie sa primeasca o sansa de aderare cat mai curand, a afirmat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria,.

Jose Manuel Barroso: Romania si Bulgaria trebuie sa primeasca sansa de a adera la Spatiul Schengen cat mai repede

Romania si Bulgaria indeplinesc criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si trebuie sa primeasca o sansa de aderare cat mai curand, afirma presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria, relateaza Novinite. com.

Seful Comisiei Europene: Romania si Bulgaria indeplinesc criteriile pentru Schengen

Romania si Bulgaria indeplinesc criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si trebuie sa primeasca o sansa de aderare cat mai curand, afirma presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, intr-un interviu acordat postului public de radio din.

Barroso: Romania si Bulgaria trebuie sa intre in Schengen cat se poate de repede

Romania si Bulgaria trebuie sa primeasca sansa de a intra in zona Schengen cat se poate de repede, spune presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Oficialul a facut aceste declaratii,.

Vladimir Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Fundatiei ruse pentru Educatie, Serghei Komkov, a propus ca presedintele Vladimir Putin sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace, ca urmare a contributiei sale la solutionarea conflictelor de pe planeta, conform presei internationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )