Libnet.ro
UNICEF

05:30

Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

B1 B1,
Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul sau american, Barack Obama, despre criza din Ucraina si despre alte probleme regionale. Cei doi lideri au discutat inclusiv despre. continuă pe B1

Discutie Basescu-Biden despre criza din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu a discutat telefonic, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden despre situatia din Ucraina si sanctiunile pe care si le-a atras Rusia, potrivit B1. Presedintele roman a discutat, luni, inaintea Summit-ului Securitatii Nucleare de la Haga, si cu omologul sau Barack Obama. Citeste si: FOTO. Summit privind terorismul, dominat de criza ucraineana Ambele discutii ale lui Basescu cu oficialii americani au avut la baza actualul context din Ucraina si Crimeea si .

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Criza din Ucraina schimba lumea. Anuntul facut de secretarul general al ONU

Secretarul general al ONU Ban Ki-moon i-a avertizat luni pe liderii internationali ca criza din Ucraina ar putea avea implicatii profunde pentru integritatea unui tratat global proiectat sa previna raspandirea.

SECRETARUL GENERAL ONU BAN KI-MOON: Criza din Ucraina ar putea afecta pactul antiatomic global

Ban Ki-moon, secretar general al ONU, i-a avertizat pe liderii internationali cu privire la criza din Ucraina ca ar putea avea implicatii profunde pentru integritatea unui tratat global proiectat sa previna raspandirea armelor nucleare, potrivit presei.

Criza din Ucraina ar putea afecta pactul antiatomic global

Ban Ki-moon, secretar general al ONU, i-a avertizat pe liderii internationali cu privire la criza din Ucraina ca ar putea avea implicatii profunde pentru integritatea unui tratat global proiectat sa previna raspandirea armelor nucleare, potrivit presei.

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Situatia Institutului Cantacuzino si criza din Ucraina, in sedinta CSAT.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) s-a reunit, joi, in sedinta. Pe ordinea de zi se afla aflandu-se evaluarea situatiei internationale prin prisma evenimentelor din Ucraina, dar si disfunctii in activitatea Institutului Cantacuzino cu implicatii in planul securitatii nationale, informeaza Mediafax. Citeste si: Reactii adverse: Ce arata testele vaccinului de la Cantacuzino La sedinta CSAT participa presedintele Traian Basescu, care conduce sedinta, premierul Victor Ponta, ministrii .

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Putin l-a invitat pe Obama la discutii pe tema crizei din Ucraina (Casa Alba) / Secretarul General al ONU: Putin m-a asigurat ca nu va invada estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a telefonat pe omologul sau Barack Obama pentru a discuta despre propunerea SUA de a pune capat crizei din Ucraina, a anuntat Casa Alba, informeaza AFP. Acesta este primul pas facut de Moscova catre incercarea de rezolvare a situatiei din Crimeea.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )