Libnet.ro
UNICEF

07:30

Putin poate invada Ucraina in cinci zile

România Liberă România Liberă,
Putin poate invada Ucraina in cinci zile

Comandantul suprem al fortelor aliate ale NATO in Europa, generalul US Air Force Philip Breedlove, a avertizat ca trupele rusesti stationate la frontierele de est ale Ucrainei sunt in masura sa ocupe o parte importanta a tarii in 3-5 zile. Serghei Lavrov cere sa nu se exagereze situatia, SUA suspenda cooperarea cu Rusia in domeniile scutului antiracheta si nuclear civil, iar NASA anuleaza cooperarea cu Roskosmos, cu exceptia ISS. continuă pe România Liberă

NATO: Rusia ar putea invada Ucraina in trei-cinci zile

Comandantul fortelor NATO din Europa a declarat ca exista semne ca mici trupe ale armatei ruse s-au deplasat cu o seara inainte, anunta agentia ucraineana de stiri UNIAN.

General NATO: Rusia ar putea invada Ucraina in 3-5 zile, daca decide in acest sens

Rusia are amplasate la granita Ucrainei toate fortele militare necesare pentru eventualitatea in care decide sa invadeze tara, si ar putea sa iti atinga acest obiectiv in trei pana la cinci zile, a declarat intr-un interviu, comandantul fortelor militare NATO in Europa, relateaza Reuters.

Comandantul suprem al fortelor NATO in Europa: armata rusa are nevoie de doar 12 ore pentru a invada Ucraina

Generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa, a declarat ca, de cand ar primi ordinul de a invada Ucraina, armata rusa ar avea nevoie de doar 12 ore pentru a realiza planurile.

Ultimele sanse pentru gasirea avionului disparut: cutia neagra va mai emite semnale doar cinci zile

Cutia neagra a avionului Boeing 777 care efectua zborul MH 370, disparut fara urma de trei saptamani, mai are baterie pentru ate cinci zile. Apoi, ea nu va mai emite semnale.

Expert The Foreign Policy: Fereastra de oportunitate pentru Rusia de a invada Ucraina se inchide pe la jumatatea lunii mai

Rusia incearca din nou sa vanda Occidentului un alt mar otravit. Ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, ce se afla de duminica la Paris, unde s-a intalnit cu omologul sau american, John Kerry, a insistat asupra unei solutii federale in Ucraina, o ipoteza avuta in vedere pentru calmarea crizei generate de alipirea Crimeei la Rusia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )