Libnet.ro
UNICEF

09:15

Putini constructori mai rezista competitiei pentru fondurile europene din 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putini constructori mai rezista competitiei pentru fondurile europene din 2014-2020

Firmele de constructii sunt decapitalizate din cauza datoriilor mari pe care inca le mai au de recuperat de la autoritatile publice, iar investitiile noi sunt putine in acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Backdoor.AndroidOS.Obad.a Cel mai avansat virus pentru Android

Cum Android este cel mai folosit sistem de operare pe dispozitive mobile, era de asteptat ca sa apara tot mai multi virusi si pentru aceasta platforma. Dezvoltatorii se arata destul de interesati de informatiile ce pot fi colectate de pe aceste dispozitive. Zilele trecute, Kaspersky Lab, unul dintre cei mai importanti producatori de antivirusi, a anuntat ca a descoperit un virus, pe care il considera ca fiind cel mai avansat virus pentru Android de pana acum. Acest virus se numeste Backdoor. AndroidOS. Obad. a, .

B WAY: Fondurile europene au avansat productia cu cativa ani

Accesarea fondurilor europene pare sa fi fost o experienta pozitiva pentru B WAY Galati, chiar daca reprezentantii societatii au intampinat si probleme.

Teodorovici: Excesul de reglementare a ingreunat absorbtia fondurilor europene

UPDATE 11:35: Ramona Ivan, ARB: Neimplicarea bancilor pe fonduri europene - o abordare total eronata Neimplicarea bancilor pe fonduri europene este o abordare total eronata, considera Ramona Ivan, presedintele Comisiei pentru Fonduri Europene din cadrul Asociatiei Romane a Bancilor ARB).

Cine garanteaza pentru Fondurile de Garantare?.

Prin legile de infiintare, plasarea banilor fondurilor de garantare a depozitelor la banci si a creditelor pentru IMM-uri este lasata la latitudinea Consiliilor de Administratie. Lor nu le garanteaza insa nimeni ca isi vor primi banii daca i-au depus intr-o banca intrata in faliment. N-ar trebui ca plasamentele sa le fie limitate la titluri de stat? In urma cu mai bine de trei saptamani aparea stirea ca Fondul de Garantare a Creditelor penru IMM-uri ar fi avut un depozit de 100 milioane lei la .

Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor Valentin Preda, retinut de DNA in februarie, va fi numit consilier personal al ministrului pentru Fonduri Europene

Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor Valentin Preda PSD), care a fost retinut in luna februarie de DNA din fata Ministerului Dezvoltarii, va ocupa functia de consilier personal al ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici PSD), a confirmat pentru Evenimentul Zilei ministrul Teodorovici, care a declarat ca ii va semna numirea saptamana viitoare.

Valentin Preda, fost secretar de stat retinut de DNA in februarie, va fi numit consilier personal al ministrului pentru Fonduri Europene, Eugen Teodorovici

Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor Valentin Preda PSD), care a fost retinut in luna februarie de DNA din fata Ministerului Dezvoltarii, va ocupa functia de consilier personal al ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici PSD), a confirmat pentru Evenimentul Zilei ministrul Teodorovici, care a declarat ca ii va semna numirea saptamana viitoare. Preda este cunoscut drept un fidel al primarului de Constanta, Radu Mazare, si este in momentul acesta urmarit penal de DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )