Libnet.ro
UNICEF

08:15

QA. Cum a ajuns Cristian Boureanu un om putred de bogat

Antena3 Antena3,
QA. Cum a ajuns Cristian Boureanu un om putred de bogat

Cristian Boureanu s-a nascut pe continentul african la Lusaka, capitala Zambiei, unde, potrivit Agentiei de Investigatii Media, citate de stirilekanald. ro, parintii sai au primit o oferta de munca, dupa ce au descoperit. continuă pe Antena3

Cristian Boureanu, iN LACRIMI, dupa conflictul cu fiica sa. Fostul politician, declaratii SURPRINZATOARE: imi reprosez ca nu am avut puterea sa o decad pe fosta sotie din drepturile parintesti

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa tine in aceste zile primele pagini ale ziarelor. Dupa ce a fost acuzat de fiica sa ca o bate, Boureanu a tinut sa faca mai multe precizari in acest.

Imagini SOCANTE partea a DOUA. Cristian Boureanu continua scandalul cu fiica sa. Momente HALUCINANTE cand fostul politician isi trage copilul de par (VIDEO)

Saptamana aceasta toate ziarele au fost pline de ultima isprava din showbiz, scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica sa. Vineri, jurnalistii de la Cancan au publicat imagini socante surprinse in.

Decat sa te tarasca parintii acasa, mai bine sa te lase sa bei pe marginea drumului?. Cristian Boureanu explica imaginile in care isi bruscheaza fiica

Cristian Boureanu a tinut sa faca mai multe precizari in urma imaginilor in care apare tarandu-si fata. Fostul politician se afla in conflict cu fiica sa dupa ce Ioana l-a acuzat.

Primele imagini cu fiica lui Cristian Boureanu, tarata pe sosea de tatal ei si un bodyguard

Alessandra Stoicescu a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, imaginile cu momentul in care Cristian Boureanu isi taraste la propriu fiica, ajutat de un bodyguard, pe o sosea din nordul.

Gigi Becali reactioneaza dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat ca si-a batut fiica. Cristi, lasa-te de baut!

Gigi Becali a reactionat dupa ce Cristian Boureanu a fost acuzat de fiica ca a batut-o. Latifundiarul din Pipera l-a criticat dur pe acesta si i-a spus sa se lase de baut, potrivit CanCan. De ce nu se.

Fiica lui Cristian Boureanu, primele declaratii dupa ce si-a acuzat tatal ca a batut-o

Fiica lui Cristian Boureanu, a facut cateva declaratii in mediul online, imediat dupa scandalul in care a fost implicata. Tanara, care sustine ca a fost batuta de tatal ei, spune ca.

Imagini SOCANTE! Cristian Boureanu isi taraste fiica pe jos si o agreseaza in plina strada (VIDEO)

Scandalul violentelor din familia Boureanu de abia a inceput. Jurnalistii de la CanCan au postat imagini in exclusivitate in care fiica fostului politician, Ioana Boureanu, este pur si simplu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )