Libnet.ro
UNICEF

11:15

QA. Cum l-a evitat DNA pe Mircea Basescu in dosarul Portul Constanta

Antena3 Antena3,
QA. Cum l-a evitat DNA pe Mircea Basescu in dosarul Portul Constanta

Numele lui Mircea Basescu apare si in dosarul Portul Constanta. Procurorii DNA au decis sa nu-l ancheteze pe fratele presedintelui nici in acest dosar, cu toate ca aparea in interceptarile din. continuă pe Antena3

QA. Afacerist: Numele lui Mircea Basescu e o garantie. Te duce la Cotroceni

Alessandra Stoicescu a difuzat in emisiunea QA o serie de declaratii ale unor oameni de afaceri din Romania care arata cum intermedia Mircea Basescu relatia cu Palatul Cotroceni. Aurel Cazacu declara, la.

Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Mircea Basescu si Marian Capatana au fost adusi la DNA, pentru audieri in dosarul traficului de influenta

Mircea Basescu si MarianCapatana au fost adusi, joi, din arestul Politiei Capitalei, la DNA, urmand sa fie audiati in dosaul traficului de influenta. La DNA se afla si SanduAnghel, zis.

Mircea Basescu, audiat la DNA. Aparatorul sau: Ce am auzit astazi denigreaza intreg sistemul de justitie

Avocatul lui Mircea Basescu, Nelu Tasca, a declarat joi la iesirea de la DNA, unde au fost audiati martori in dosarul in care a fost arestat clientul sau, ca ceea ce a auzit denigreaza intreg sistemul de justitie.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a facut inregistrarile depuse la dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, a fost adus si el, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in aceasta cauza.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

Fiica lui Bercea, Izaura Anghel, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu e acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Sandu Anghel Bercea Mondial), Izaura, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, este acuzat de trafic de influenta dupa ce ar primit bani de la familia interlopului pentru a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )