Libnet.ro
UNICEF

00:07

QA. Afacerist: Numele lui Mircea Basescu e o garantie. Te duce la Cotroceni

Antena3 Antena3,
QA. Afacerist: Numele lui Mircea Basescu e o garantie. Te duce la Cotroceni

Alessandra Stoicescu a difuzat in emisiunea QA o serie de declaratii ale unor oameni de afaceri din Romania care arata cum intermedia Mircea Basescu relatia cu Palatul Cotroceni. Aurel Cazacu declara, la. continuă pe Antena3

QA. Cum l-a evitat DNA pe Mircea Basescu in dosarul Portul Constanta

Numele lui Mircea Basescu apare si in dosarul Portul Constanta. Procurorii DNA au decis sa nu-l ancheteze pe fratele presedintelui nici in acest dosar, cu toate ca aparea in interceptarile din.

Noi stenograme din dosarul in care este implicat Mircea Basescu. Reactia presedintelui Romaniei: Nu am primit niciun ban si niciun bun de la Sandu Anghel

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis marti seara un nou comunicat prin intermediul Administratiei Prezidentiale, in care sustine ca nu a discutat niciodata cu fratele sau, Mircea Basescu, despre dosarul lui Sandu Anghel Bercea Mondial) si ca nu a primit niciun ban sau vreun bun in numele acestuia.

Noi stenograme din dosarul in care este implicat Mircea Basescu. Reactia presedintelui Romaniei: Nu am primit niciun ban de la Sandu Anghel

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis, marti seara, un nou comunicat prin intermediul Administratiei Prezidentiale, in care sustine ca nu a discutat niciodata cu fratele sau, Mircea Basescu, despre dosarul lui Sandu Anghel Bercea Mondial) si ca nu a primit niciun ban sau vreun bun in numele acestuia.

Zi DECISIVA pentru fratele presedintelui. Mircea Basescu afla cat mai ramane dupa GRATII

Update 09. 02 - Mircea Basescu a intrat in sala de judecata, acolo unde se discuta daca va fi ridicata masura arestului preventiv sau nu. Asadar, libertatea lui Mircea Basescu este acum in mainile.

UPDATE Mircea Basescu afla daca iese din arest. Curtea de Apel a ramas in pronuntare

Curtea de Apel Bucuresti a ramas vineri in pronuntare privind contestatia formulata de Mircea Basescu fata de decizia instantei de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este cercetat de DNA pentru trafic de influenta. Nelu Tasca, avocatul lui Mircea Basescu, a declarat vineri ca a insistat in cadrul procesului de la Curtea de Apel Bucuresti pe lipsa probelor si considera ca declaratiile date in acest dosar de martori sunt necredibile si denigratoare la adresa justitiei, potrivit Agerpres.

Avocatul Nelu Tasca spune ca Mircea Basescu nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a dorit sa dea declaratie, dar ca membri ai familiei Anghel au dat declaratii denigratoare fata de sistemul de justitie.

Mircea Basescu a plecat de la DNA: Avocatul sau spune ca nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

REVISTA PRESEI: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta ii spunea, din inchisoare, fiul lui Bercea, lui Mircea Basescu

Evenimentul Zilei vorbeste despre un nou USL in varianta adaugita. Jurnalui scrie ca Bercea i-a donat 6 miliarde de lei vechi lui Traian Basescu in campania electroala din 2009. Adevarul trateaza rezultatele la evaluarea nationala. Hotnews arata cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial din inchisoare pe Mircea Basescu. Capital vorbeste despre razboiul parapetilor care ne omoara cu zile. Gandul prezinta secretele din servieta SRI care ajung la presedinte, premier si ministri prin posta militara. Puterea trateaza schimbarea conducerii Ministerului Transporturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2158 seconds )