Libnet.ro
UNICEF

01:05

QA. Fiica lui Mircea Diaconu, mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
QA. Fiica lui Mircea Diaconu, mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis

Fiica lui Mircea Diaconu, Ana Diaconu, a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj in care explica de ce ACL, actualul Partid National Liberal, nu poate niciodata sa ii reprezinte interesele si ideile,. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese

Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a fost achitat definitiv astazi in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dar va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 lei, scriu surse din presa.

Sentinta definitiva. Mircea Diaconu a fost achitat pentru conflict de interese

Europarlamentarul Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, dar acesta va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei. Asa a decis instanta suprema, care astfel a mentinut hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti.

Amenda de 1.000 de lei pentru Mircea Diaconu in dosarul de conflict de interese

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis vineri amendarea cu 1. 000 de lei a europarlamentarului Mircea Diaconu in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru conflict de interese, informeaza Agerpres. Decizia este definitiva.

Mircea Diaconu ar putea afla joi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme sunt asteptati, joi, sa pronunte o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Mircea Diaconu, meci final cu ANI. Magistratii anunta verdictul in procesul intentat de Agentia Nationala de Integritate europarlamentarului

Magistratii Instantei Supreme anunta astazi decizia finala in procesul pe care europarlamentarul Mircea Diaconu il are cu Agentia Nationala de Integritate. Procurorii l-au acuzat pe Diaconu de conflict de.

Mircea Diaconu, achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei.

ICCJ: Mircea Diaconu, amenda de 1.000 lei, dupa ce s-a aflat in conflict de interese

Magistratii inaltei Curti de Casatie siJustitie ICCJ) a decis ca actorul Mircea Diaconu sa fie achitat in dosarul privind conflictul de interese, relateazaB1 TV. Totusi, el trebuie sa achite o amen.

Diaconu, achitat pentru conflict de interese, obligat sa plateasca 1.000 lei amenda administrativa

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, insa europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei supreme, care a mentinut hotararea de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )