Libnet.ro
UNICEF

15:30

RAAPPS: Pe fatada cladirii Rosenthal, monument istoric, s-a intervenit cu vopsea lavabila fiindca desenele e tip graffiti nu au putut fi curatate altfel

România Liberă România Liberă,
RAAPPS: Pe fatada cladirii Rosenthal, monument istoric, s-a intervenit cu vopsea lavabila fiindca desenele e tip graffiti nu au putut fi curatate altfel

Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat a transmis, joi, ca a intervenit cu vopsea lavabila pe fatada cladirii Rosenthal fiindca desenele de tip graffiti nu au putut fi curatate prin spalare. continuă pe România Liberă

RAAPPS: Desenele de pe blocul Rosenthal nu au putut fi curatate, s-a incercat acoperirea lor cu vopsea lavabila

Pentru ca desenele de tip graffiti de pe fatada blocului Rosenthal, cladire monument istoric, nu au putut fi curatate prin spalare, s-a incercat acoperirea lor cu vopsea lavabila, a transmis, joi, Regia Autonoma - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), la solicitarea News. ro.

RA-APPS lamureste misterul vopsirii blocului Rosenthal: A primit somatie de la Politia Locala, aflata in subordinea Primariei Bucuresti, sa curete fatadele de inscriptii in 48 de ore

RA-APPS a precizat joi seara ca a primit o somatie de la Primaria Capitalei sa curete in termen de 48 de ore fatada blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, monument istoric, de desenele de tip graffiti si, vazand ca nu se reuseste prin spalare, s-a trecut la acoperirea acestora cu vopsea lavabila.

VIDEO Cum curata muncitorii o cladire monument istoric de pe Calea Victoriei a doua zi dupa ce au spoit-o cu vopsea gri

Un grup de muncitori spalau de zor joi dimineata in jurul orei 11 coloanele cladirii Rosenthal de pe Calea Victoriei, spoite cu o zi in urma cu vopsea gri. Unul din munictori sustine ca i-a trimis primarul Firea, la fel cum in urma cu o zi alti muncitori care au spoit coloanele sustineau ca fac lucrarile la solicitarea Primariei Capitalei. La primele ore ale diminetii, inainte de operatiunea de curatare, un grup de functionari din Primaria Capitalei si politisti au inspectat cladirea monument istoric. Vezi in text imagini halucinante cu muncitorii care curata cu spaclu, freaca cu peria si spala cu detergent vopseaua de pe cladirea monument istoric .

FOTO Cladirea monument-istoric de pe Calea Victoriei varuita la coloane, revopsita in gri: Nu a fost var, am dat cu amorsa pentru vopsea

Blocul Rosenthal, cladire monument istoric careia, in urma cu o zi, i-au fost varuite in alb coloanele de la parter, a primit, miercuri, o noua imagine. O echipa de muncitori trimisi de administratia locala vopseau coloanele in gri. Ieri am dat cu amorsa, nu cu var. Acum am venit cu vopseaua, a explicat unul intre muncitori. Motivul vopsirii coloanelor cladirii-monument? Graffitiurile si afisele ce s-au tot adunat pe stalpi.

Firea da vina pe o sucursala RAPPS pentru spoirea cladirii monument istoric de pe Calea Victoriei

Primarul Gabriela Firea afirma ca nu are nicio legatura cu vopsirea unor cladiri monument istoric din centrul Bucurestiului si afirma ca vina apartine SAIFI.

Firea da vina pe o sucursala RA-APPS pentru spoirea cladirii monument istoric de pe Calea Victoriei

Primarul Gabriela Firea afirma ca nu are nicio legatura cu vopsirea unor cladiri monument istoric din centrul Bucurestiului si afirma ca vina apartine SAIFI.

FOTOGRAFIA ZILEI Un monument istoric din centrul Bucurestiului a fost varuit

Un monument istoric aflat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei - dar lasat in parasire de foarte multi ani - tocmai a fost varuit. Placuta care marcheaza existenta unui monument istoric a scapat insa teafara in urma interventiei restauratorilor.

Culmea CURATENIEI de Paste: Sa VARUIESTI un monument ISTORIC din centrul Bucurestiului! (FOTO)

Un monument istoric aflat la doi pasi de primaria doamnei Firea, pe Calea Victoriei - dar lasat in parasire de foarte multi ani - tocmai a fost varuit, scrie Hotnews. Placuta care marcheaza existenta.

Firea: Nu am solicitat vopsirea sau varuirea unor cladiri monument istoric, actiunea a fost un exces de zel al SAIFI

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca nu a solicitat vopsirea sau varuirea cladirilor monument istoric de pe Calea Victoriei, actiunea fiind un exces de zel al Sucursalei pentru Administrarea si intretinerea Fondului Imobiliar SAIFI).

A treia cladire spoita cu var pe Calea Victoriei: tot un monument istoric

In centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, o a treia cladire - monument istoric a fost spoita cu vopsea. E vorba despre imobilul pe de str. Franceza nr. 2, colt cu Calea Victoriei, dupa cum arata o fotografie realizata de Edmond Niculusca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )