Libnet.ro
UNICEF

01:06

Se raceste vremea: Cod galben de ploi torentiale, grindina si descarcari electrice in aproape toata tara. Cinci judete sunt sub cod portocaliu

Adevărul Adevărul,
Se raceste vremea: Cod galben de ploi torentiale, grindina si descarcari electrice in aproape toata tara. Cinci judete sunt sub cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice in aproape toata tara, in timp ce cinci judete se afla, joi dimineata, sub cod portocaliu. Doar judetele Tulcea si Constanta nu sunt afectate de instabilitatea atmosferica. continuă pe Adevărul

Ploi torentiale, grindina si vant puternic. Pompierii Detasamentului Bolintin Deal intervin in mai multe localitati

In numai cateva minute o parte a judetului Giurgiu s-a confruntat in seara zilei de miercuri, 20 septembrie, cu ploi torentiale, vant puternic si caderi de grindina. Meteorologii au schimbat avertizarea de cod galben in cea de cod portocaliu.

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in sase judete

Sase judete sunt vizate, marti, de un cod galben de ploi torentiale si vijelii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice in aproape toata tara. Cinci judete sunt sub cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice in aproape toata tara, in timp ce cinci judete se af.

Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete. Restul judetelor sunt sub cod galben

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferica deosebit de accentuata pentru judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau. Cantitatile de apa vor atinge si depasi 70 de litri pe metru patrat. Restul tarii, cu exceptia judetelor Constanta si Tulcea, vor fi sub cod galben de furtuni cu averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice.

ANM: Ploi torentiale, descarcari electrice si grindina in toata tara in toata tara pana joi

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi torentiale, instabilitate atmosferica si intensificari ale vantului valabila, la inceput, in zona de munte, in Maramures, nordul Moldovei si al Transilvaniei, local in Oltenia, Muntenia si Banat. Incepand de miercuri, in schimb, instabilitatea atmosferica se va instala in toata tara.

Judetul Mehedinti, sub Cod Galben. Se anunta descarcari electrice, caderi de grindina si vijelii

Pana joi seara, la ora 21. 00, judetul Mehedinti se afla sub avertizare meteorologica de Cod Galben care vizeaza perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, manifestata prin intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, caderi de grindina si cantitati insemnate de apa.

Cod Galben de descarcari electrice si vijelie

Meteorologii au emis avertizare de Cod galben, fiind prevazute ploi de scurta durata cu descarcari electrice si izolat vijelie in rafale de pana la 15-20 m/s. Avertizarea e valabila pentru ziua de miercuri, 20 septembrie, pana la ora 21. 00, transmite IPN.

Vreme de cosmar: furtuni puternice si ploi torentiale in urmatoarele ore

Furtuni puternice si ploi torentiale sunt asteptate in urmatoarel ore in toata tara, judetul Calarasi aflandu-se sub avertizare de cod galben. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a anuntat ca vrema se inrautateste, fiind asteptate fenomene meteo extrem pana pe 21 septembrie, ora 21.

METEO. Sase judete, sub cod portocaliu de ploi. in restul tarii, va fi in vigoare un cod galben. Ce masuri anunta ISGU

Patru judete vor fi vizate, miercuri, de un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica. Totodata, un cod galben de furtuna va fi in vigoare in restul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

METEO. Cinci judete, sub cod portocaliu de ploi. in restul tarii, va fi in vigoare un cod galben. Ce masuri anunta ISGU

Patru judete vor fi vizate, miercuri, de un cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica. Totodata, un cod galben de furtuna va fi in vigoare in restul tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )