Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radacini, una dintre cele mai vechi companii auto din tara, isi adauga in portofoliu Peugeot si Honda

Hotnews Hotnews,
 Radacini, una dintre cele mai vechi companii auto din tara, isi adauga in portofoliu Peugeot si Honda

Grupul Radacini, care activeaza pe piata auto din Romania din 1991, si-a adaugat Peugeot si Honda in portofoliul de marci comercializate si pentru care asigura service si piese de schimb, reiese de pe site-ul companiei. continuă pe Hotnews

MSI WS60, una dintre cele mai subtiri si usoare statii de lucru

Pentru canu costa nimic sa minti cand vine vorba de marketing, cei de la MSIs-au aruncat nefondat la cateva superlative absolute referitoare la WS60. Dupa alte cateva episoade de acest tip, vom evita complet sa mai avem incredere in materiale de marketing ce descriu produse in superlative absolute, gen cel mai usor, cel mai subtire, cel mai ieftin. MSI a anuntat zilele trecute un nou sistem portabil ca fiind ,,cea mai subtire si mai usoara statie de lucru din lume.

FOTO: 10 dintre cele mai celebre blonde de-a lungul timpului

Femeile celebre au avut si au in continuare un rol foarte important pentru intreaga lume. Fie ca au schimbat istoria sau au ajuns in cele mai inalte topuri ale productiilor cinematografice sau in sfera muzicala, ori pur si simplu ca imagini de sex-simbol, acestea au reusit intr-un fel sau altul sa isi puna amprenta asupra populatiei, ajungand pentru o multime de femei modele de urmat.

Braila va avea in curand una dintre cele mai moderne Sectii de Cardiologie si Pediatrie din tara

Noua cladire a Sectiei de Cardiologie si Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean Braila este aproape gata, iar autoritatile judetene vor sa o inaugureze partial pe 14 august, in prezenta mai multor oficiali de la Bucuresti. Mai sunt insa anumite detalii de pus la punct, cum ar fi asigurarea utilitatilor, motiv pentru care consilierii judeteni au alocat o suma generoasa de la bugetul judetului 1. 425 lei.

VIDEO La un pas de tragedie. Una dintre cele mai periculoase intersectii din Iasi, traversata in viteza la miez de noapte, pe rosu, de un sofer inconstient

Un sofer iesean a surprins cu camera video montata pe bordul masinii personale un alt participant la trafic care a fost la cativa centimetri de a-l spulbera.

Rupert Murdoch si-a retras oferta de achizitionare a Time Warner, estimata la 80 miliarde dolari

Rupert Murdoch a anuntat, marti, ca si-a retras oferta de a cumpara Time Warner, una dintre cele mai mari companii de media la nivel international, pentru o suma estimata la 80 miliarde de dolari, informeaza.

Top 5 cele mai scumpe masini din 2014 (partea I)

Masinile se afla cu siguranta printre cele mai importante pasiuni pe care poate sa le aiba un barbat si tocmai de aceea tehnologia si evolutia lor au capatat o viteza incredibil de mare.

Vanzarile Dacia au crescut puternic in Franta si Germania, cele mai mari piete ale marcii

Inmatricularile de masini marca Dacia au crescut puternic in Franta +22,4%) si Germania +9,7%) in primele sapte luni din 2014, o performanta notabila tinand cont ca volumele din aceste piete conteaza mult la exporturi, fiind cele mai mari doua piete pentru Dacia.

FOTO Un roman este posesorul celui mai vechi laptop din lume. Barbatul spera sa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara unul modern

Iosif Bondici, un locuitor din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, Epson HX-20. Barbatul, profesor de electronica, spera sa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern.

Salariul mediu a crescut cu 5 lei in iunie, la 1.687 de lei. Cele mai mari castiguri se obtin in extractia petrolului, iar cele mai mici in restaurante si hoteluri

Castigul salarial mediu net a fost in iunie de 1. 687 lei, cu 0,3% 5 lei) mai mare fata de mai si cu 5% comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cele mai mari valori inregistrandu-se in extractia petrolului brut si a gazelor naturale si cele mai mici in hoteluri si restaurante, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

Salariul mediu a crescut cu 5 lei in iunie. Cele mai mari castiguri se obtin in extractia petrolului, iar cele mai mici in restaurante si hoteluri

Castigul salarial mediu net a fost in iunie de 1. 687 lei, cu 0,3% 5 lei) mai mare fata de mai si cu 5% comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cele mai mari valori inregistrandu-se in extractia petrolului brut si a gazelor naturale si cele mai mici in hoteluri si restaurante, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )