Libnet.ro
UNICEF

14:30

RADET a finalizat doar 54 din cele 75 de avarii majore ce puneau in pericol furnizarea caldurii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RADET a finalizat doar 54 din cele 75 de avarii majore ce puneau in pericol furnizarea caldurii

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti a finalizat pana in prezent 54 din cele 75 de avarii majore care puneau in pericol furnizarea caldurii catre consumatori, 11 sunt in curs de remediere, iar alte 10 ar trebui sa fie. continuă pe Wall-Street Ro

RADET a remediat 54 dintre cele 75 de avarii majore din Capitala

In vederea pregatirii inceperii sezonului de incalzire 2015-2016, in perioada 1 mai - 9 octombrie, echipele Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti au finalizat 54 dintre cele 75 de avarii majore care puneau in pericol furnizarea agentului termic catre consumatori, arata un comunicat RADET remis azi redactiei.

Cum decurg lucrarile de peticire a conductelor de apa din Bucuresti. RADET a rezolvat 54 de avarii in cinci luni

In circa cinci luni, angajatii RADET Bucuresti au reparat 54 dintre cele 75 de avarii majore care puneau in pericol furnizarea agentului termic catre bucuresteni. Acestia sustin ca lipsa banilor a ingreunat lucrarile si ca vor face tot posibilul ca in aceasta iarna locuitorii Capitalei sa nu ramana fara caldura.

RADET anunta ca a reparat mare parte dintre avariile la reteaua de termoficare. De ce pot aparea probleme noi

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) Bucuresti a anuntat ca au fost finalizate 54 dintre cele 75 de avarii majore care puneau in pericol furnizarea agentului termic catre consumatori, insa a amintit ca reteaua de termoficare a Muncipiului Bucuresti are durata de functionare depasita, potrivit unui comunicat la regiei.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )