Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radioul public inregistreaza cel putin 23 de cazuri de infectare cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
Radioul public inregistreaza cel putin 23 de cazuri de infectare cu coronavirus

De la inceputul pandemiei si pana in prezent, la nivelul Societatii Romane de Radiodifuziune SRR) -. continuă pe România Liberă

Coronavirus: Imunitatea impotriva COVID-19 ar dura cel putin patru luni - studiu

Anticorpii pacientilor diagnosticati cu COVID-19 se mentin in organism timp de cel putin patru luni dupa infectare si ar oferi imunitate impotriva coronavirusului in aceasta perioada, potrivit unui studiu publicat marti de Institutul National pentru Sanatate si Asistenta Sociala THL) din Finlanda, citat de site-ul televiziunii publice finlandeze, ylfe. fi, transmite Agerpres.

Cristi Borcea a mai dat un tun de cel putin un milion de euro. Ce vanzare a facut in pandemie

Cristi Borcea a dat o lovitura de aproximativ 1 milion de euro. Acesta a lasat-o fara hotelul din Botosani pe prima lui sotie, care se ocupa de imobil. Tun de cel putin un milion de euro pentru Cristi Borcea Cristi Borceaa decis sa vanda hotelul din Botosani, care era administrat de Mihaela, prima sa sotie.

PATRES cere autoritatilor sa creasca tinta pentru regenerabile la cel putin 34% pentru 2030

Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile PATRES a semnalat, in repetate randuri, ca Romania trebuie sa creasca tinta pentru regenerabile la cel putin 34% pentru 2030, avand in vedere abundenta resursei regenerabile.

STUDIU: Imunitatea contra COVID-19 dureaza cel putin patru luni

Specialistii au constatat ca anticorpii pacientilor infectati cu COVID-19 raman in organism timp de cel putin patru luni dupa depistaresi confera imunitatein aceasta perioada, arata un.

Cel putin 11 migranti au murit intr-un naufragiu in largul Tunisiei

Cel putin 11 migranti au murit in naufragiul ambarcatiunii la bordul careia se aflau, in largul Tunisiei, a anuntat un reprezentant de securitate tunisian, transmite Reuters.

Pandemia de COVID-19. Autoritatile chineze testeaza o metropola intreaga dupa descoperirea a sase cazuri de infectare cu noul coronavirus

O metropola de 9 milioane de locuitori din China isi testeaza toata populatia dupa descoperirea a sase cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )