Libnet.ro
UNICEF

10:00

Radoi, atacat virulent: Marcel Puscas, declaratii acide despre selectioner dupa rezultatele din octombrie

Adevărul Adevărul,
Radoi, atacat virulent: Marcel Puscas, declaratii acide despre selectioner dupa rezultatele din octombrie

Mirel Radoi 39 de ani) si-a inceput mandatul cu mari sperante, cu doua partide reusite cu Irlanda de Nord 1-1) si cu Austria 3-2) in Liga Natiunilor in luna septembrie, insa ce a urmat a fost un cosmar atat pentru el, cat si pentru prima reprezentativa. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, desfiintat de Marcel Puscas, fost oficial al FRF: Un lautar! Nu ai BAC, nu ai licenta PRO, nu ai citit doua carti!

Mirel Radoi este criticat dur de catre Marcel Puscas, fost oficial al Federatiei Romane de Fotbal. in opinia lui Puscas, fostul jucator de la Steaua Bucuresti nu are pregatirea necesara pentru postul de.

Selectionerul Mirel Radoi, atacat vehement: Nu ai BAC, nu ai licenta PRO, nu ai citit doua carti

Nationala de fotbal a Romaniei nu traverseaza cel mai bun moment, tricolorii inregistrand trei infrangeri consecutive. Nu putini au fost cei care l-au criticat pe Mirel Radoi, ultimul pe lista fiind un fost candidat la sefia FRF, Marcel Puscas. Nu ai BAC, nu ai licenta PRO, nu ai citit doua carti, a spus, printre altele, fostul jucator al Stelei.

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )