Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile externe ale presedintelui Klaus Iohannis, in contextul controverselor legate de destinatia de. continuă pe B1

Klaus Iohannis se va intalni cu Angela Merkel pe 9 septembrie la Berlin

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancalerul german Angela Merkel la Berlin pe 9 septembrie, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Cei doi oficiali vor discuta despre viitorul UE inainte de Consiliul European de la Bratislava.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totala Guvernului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis s-a prezentat in cursul zilei de luni la ambasada Italiei din Bucuresti cu scopul de a semna in cartea de condoleante pregatita in contextul cutremurului.

Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi s-a zis ca a plecat in Germania, surpriza. in ce statiunea celebra a fost, de fapt, presedintele (VIDEO)

Alerta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi presedintia sustinea ca seful statului a fost intr-o vizita privata in Germania, surpriza.

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis: Cartea Pas cu Pas, prezentata in romana la Beijing (VIDEO)

Cartea Pas cu Pas a presedintelui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit sa apara tradusa in limba chineza in cadrul Targului de carte de la Beijing, a fost prezentata deocamdata doar.

Alina Gorghiu: atat timp cat este Klaus Iohannis presedinte, Liviu Dragnea nu va fi prim ministru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca viitorul premier va avea sange liberal, punctand ca atat timp cat presedinte este Klaus Iohannis liderul PSD Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru .

Alina Gorghiu: Atata vreme cat la Cotroceni e presedinte Klaus Iohannis, Dragnea nu va fi niciodata premierul Romaniei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Liga Alesilor Locali, desfasurata la Poiana Brasov, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, nu va ajunge premier al Romaniei atat timp cat presedintele Klaus Iohannis se afla la Palatul Cotroceni.

Ion Cristoiu: Dupa 26 de ani de postdecembrism, Klaus Iohannis ne atrage atentia asupra unui adevar - Pentru Romania, un Presedinte e o inutilitate nespus de costisitoare!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri de pe blogul personal despre vacanta presedintelui Klaus Iohannis in Germania. Cristoiu il critica pe presedinte, spunand ca .

Raspunsul meu este negativ. Ce spune tatal presedintelui Klaus Iohannis cu privire la vacanta petrecuta de fiul sau (AUDIO)

Klaus Iohsannis a revenit din vacanta, insa nu se cunosc date exacte cu privire la locul in care seful statului a petrecut zilele libere. Dupa ce initial se anuntase ca acesta a plecat in.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )