Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis se va intalni cu Angela Merkel pe 9 septembrie la Berlin

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis se va intalni cu Angela Merkel pe 9 septembrie la Berlin

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancalerul german Angela Merkel la Berlin pe 9 septembrie, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Cei doi oficiali vor discuta despre viitorul UE inainte de Consiliul European de la Bratislava. continuă pe Hotnews

Ciolos merge saptamana viitoare in Germania, iar Iohannis se va intalni cu Angela Merkel, in perioada urmatoare

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica, 28 august, ca va avea saptamana viitoare o vizita in Germania, in trei landuri, pe teme cu profil economic, el anuntand ca si presedintele Klaus Iohannis se va intalni in perioada urmatoare cu cancelarul german Angela Merkel.

Lovitura dura data Romaniei de catre Angela Merkel

Angela Merkel a efectuat un tur diplomatic pentru a se intalni cu 15 lideri UE in incercarea de a gasi un consens asupra viitorului Blocului comunitar dupa iesirea Marii Britanii din Uniune,.

Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile externe ale presedintelui Klaus Iohannis, in contextul controverselor legate de destinatia de.

Angela Merkel pierdere simpatia germanilor si va anunta abia anul viitor daca va mai candida pentru un nou mandat de cancelar

Jumatate din germani nu doresc ca Angela Merkel sa mai aiba inca un mandat - al patrulea - de cancelar al Germaniei, arata un sondaj de opinie publicat duminica. Angela Merkel va anunta anul viitor daca va incerca sa mai obtina un mandat de cancelar sau nu.

Angela Merkel: Este inacceptabil ca unele state membre UE sa nu accepte refugiati doar pentru ca sunt musulmani

Angela Merkel: Este inacceptabil ca unele state membre UE sa nu accepte refugiati doar pentru ca sunt musulmani .

Angela Merkel, critici dure la adresa statelor est-europene: Este inacceptabil!

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat lipsa de solidaritate a tarilor central si est-europene in criza imigratiei, atragand replica Poloniei, care sustine ca sistemul UE de distribuire a.

Angela Merkel considera ca Brexitul duce la un punct de ruptura in istoria europeana

Cancelarul german Angela Merkel a estimat la Varsovia ca iesirea Marii Britanii din UE poate fi un punct de ruptura in istoria blocului comunitar daca nu se iau masuri corecte care sa aiba ca obiectiv avansarea catre un viitor prosper, in timp ce liderii tarilor Grupului de la Visegrad au insistat asupra reformarii Uniunii Europene, relateaza agentia EFE.

Brexitul poate fi un punct de ruptura in UE, avertizeaza Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat vineri, la Varsovia, ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) poate fi un punct de ruptura in istoria blocului comunitar daca nu se iau masuri corecte care sa aiba ca obiectiv avansarea catre un viitor prosper, in timp ce liderii tarilor Grupului de la Visegrad au insistat asupra reformarii UE.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totala Guvernului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis s-a prezentat in cursul zilei de luni la ambasada Italiei din Bucuresti cu scopul de a semna in cartea de condoleante pregatita in contextul cutremurului.

Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi s-a zis ca a plecat in Germania, surpriza. in ce statiunea celebra a fost, de fapt, presedintele (VIDEO)

Alerta la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis s-a intors in tara din concediu. Desi presedintia sustinea ca seful statului a fost intr-o vizita privata in Germania, surpriza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )