Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri de la bataile sotului

B1 B1,
Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri de la bataile sotului

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cum s-a infiripat relatia dintre Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc, in momentul in. continuă pe B1

Radu Banciu: A cucerit-o turcul fermecator pe Andreea Marin masandu-i coloana facuta franjuri dupa bataile primite de la sot

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cum s-a infiripat relatia dintre Andreea Marin si fizioterapeutul turc Tuncay Ozturc, cand vedeta de.

Radu Banciu, despre clubul lui Andrei Nastase din Neptun: in locul lui Adrian Nastase, ii dadeam doua perechi de palme (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, decizia lui Andrei Nastase de a-si deschide un club in statiunea Neptun. Radu Banciu sustine ca, in.

Radu Banciu: Merita sa-i plesnesti putin pe Nadia si pe Ilie Nastase, ea e o botoxata, el un Victor Ciorbea mai norocos la femei

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca fostii campioni Nadia Comaneci si Ilie Nastase nu trebuie scutiti de critici pentru ca accepta sa.

Andreea Marin l-a adus in Romania pe medicul care a operat-o pe Andreea Raducanu! Tot mai multi romani descopera la Acibadem sansa unei noi vieti!

Colaborarea dintre Andreea Marin si reteaua medicala Acibadem este una extrem de fructuoasa si a deschis usile romanilor catre sansa unei vieti in care, din punct de vedere medical, nimic nu este imposibil! Astazi, la sediul nou inaugurat din Bucuresti al clinicii Acibadem, a fost prezent Aydin Yuceturk, medicul sub a carei bagheta magica si-au gasit insanatosirea atat campioana Andreea Raducanu, cat si multi alti romani care astazi se pot declara in sfarsit fericiti! Continue reading .

Exclusiv! Primul interviu! Tuncay Ozturk, despre Andreea Marin: Avem acelasi mod de a vedea lucrurile!

Tuncay Ozturk, partenerul Andreei Marin, ofera, in exclusivitate, primul interviu Agentiei de Presa Mondena. Fizioterapeutul turc de la Acibadem, intrat in vizorul presei in urma relatiei cu Andreea Marin, a raspuns intrebarilor adpm. ro despre inceputurile lui in sfera medicinei, despre cum a cunoscut-o pe Andreea Marin, ce ii leaga si ce impresie are despre Romania, tara pe care o viziteaza acum din ce in ce mai des si unde are inchiriat un apartament. Continue reading .

Radu Banciu se aliaza cu Robert Turcescu: ii ataca dur pe Nadia Comaneci si Ilie Nastase

Radu Banciu face front comun cu Robert Turcescu si, dupa ce i-a dat dreptate jurnalistului dupa ce a spus ca Nadia Comaneci este cersetoare, il ataca acum dur pe Ilie Nastase pentru simplul fapt ca tenismenul a sarit in apararea marii gimnaste. Continue reading .

Exclusiv! Tuncay Ozturk si Andreea Marin, eleganti la botezul Almei Sarbu!

Andreea Marin si Tuncay Ozturk si-au facut aparitia impreuna la botezul fiicei Almei Sarbu actualmente Bacula), Maria Alexis, nepoata boss-ului Pro TV, Adrian Sarbu. Pentru acest eveniment, Tuncay a ales sa poarte doua tinute elegante achizitionate din magazinele Trends by Adina Buzatu. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )