Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Daca ar fi fost cotat la Bursa, Guvernul Romaniei ar fi ajuns astazi la cota de alarma(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Daca ar fi fost cotat la Bursa, Guvernul Romaniei ar fi ajuns astazi la cota de alarma(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Executivul a adoptat ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal, una din cele mai contestate. continuă pe B1

Euro a fost cotat la 4,5968, peste referinta de ieri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5968 lei pentru moneda europeana, in crestere cu 0,48 bani, comparativ cu sedinta de ieri, cand euro a fost cotat la 4,5920 lei.

Euro a fost cotat la 4,5920, sub referinta de vineri

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,5920 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 0,22 bani, comparativ cu sedinta de vineri, cand euro a fost cotat la 4,5942 lei.

Radu Banciu, despre masurile fiscale: Sa nu credeti ca au fost gandite. Oamenii astia nu mai stiau pe unde sa scoata camasa si au recurs la aceasta porcarie. Nici ei nu o inteleg (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre masurile fiscale anuntate de guvernul Tudose. Cine e Mihai Tudose? Absolut un nimeni. Istpria.

Radu Banciu, despre ziua de nastere in doi timpi a ministrului Agriculturii: S-a cantat despre oaie. Oaia a fost in centrul baladelor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre aniversarea ministrului Agriculturii, Petre Daea. Radu Banciu, despre ziua de nastere in doi timpi a ministrului.

Radu Banciu, despre protestele de strada: Acesti oameni reprezinta exact lumea care conteaza in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu protestele de strada ce au avut loc in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Cateva zeci de mii de oameni au.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )