Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Banciu, despre accidentul din Muntii Apuseni: Uite ca ciobanul Ghita nu a putut sa-i salveze

B1 B1,
Radu Banciu, despre accidentul din Muntii Apuseni: Uite ca ciobanul Ghita nu a putut sa-i salveze

Jurnalistul Radu Banciu a ironizat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ajutorul dat de tehnologie in cazul gasirii ranitilor din accidentul din. continuă pe B1

VIDEO Imagini cu avionul BN 2A-27 dupa accidentul din muntii Apuseni

Asociatia Pompierilor Voluntari Abrud, judetul Alba, a postat miercuri pe YouTube imagini video cu avionul care a aterizat fortat luni in muntii Apuseni. In imagini se poate vedea epava avionului pe timp de noapte si resturile din jurul aeronavei.

Dr. Radu Zamfir, despre accidentul aviatic din Apuseni: La transmiterea coordonatelor, am folosit Google Maps

Medicul Radu Zamfir, una dintre victimele tragediei aviatice de luni seara, din judetul Cluj, a declarat, pentru ProTV, ca pentru a transmite coordonatele locului in care se afla epava avionului implicat in accidentul din Muntii Apuseni, s-a folosit de Google Maps, care ii arata formele de relief si distanta la care se afla fata de comunele din zona.

Medicul Radu Zamfir, dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni: Mi s-a parut ca totul s-a ...

Medicul Radu Zamfir, ranit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a declarat marti ca parcursul trecerii muntilor a intervenit ceata, avionul a pierdut un motor. A survenit un val de ceata. Avionul a pierdut inaltime, a pierdut un motor. Ne-am recules la fata locului, care traumatizati, unii erau printi in avion. Ne-am descurcat cum am putut, incercand sa-i ajutam pe toti. Am acordat ajutor cui era de acordat ajutor. Domnul Iovan era prins intre fiarele avionului. M-a rugat sa-l scot .

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de.

STS, despre tragedia aviatica din Muntii Apuseni: Localizarea evenimentului s-a facut pe baza informatiilor furnizate de operatorii telecom odata cu primirea primului apel la 112

Localizarea locului evenimentului n. a tragedia din Muntii Apuseni) in Sistemul 112, s-a realizat potrivit prevederilor legale, pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata cu primirea primului apel la 112, respectiv la nivelul sectorului celulei din care a fost generat acesta si a fost pusa la dispozitia institutiilor care au participat la operatiunea de cautare si salvare, a transmis marti biroul de presa al STS.

ROMATSA a dat publicitatii primul raport oficial in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni

ROMATSAa facut public primul raport privind tragedia aviatica din Muntii Apuseni. in document sunt detaliate, cronologic, toate activitatile ROMATSA si ISU, dar si informatiile gresite privind.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Surse: STS ar fi gresit coordonatele

Update - Potrivit unor surse ale Antena 3, Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar fi localizat gresit locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii.

Reactia Serviciului de Telecomunicatii Speciale in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale sustin ca locul producerii accidentului aviatic din Muntii Apuseni a fost stabilit pe baza informatiilor furnizate de operatorii de comunicatii mobile odata.

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Primele rezultate ale autopsiilor facute in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Medicii legisti au stabilit cauza mortii pilotului Adrian Iovan si a studentei care se afla in avionul cazut in Muntii Apuseni. Adrian Iovan a murit in urma unui soc traumatic, combinat cu un soc hipotermic,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )