Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Banciu, despre atacul PSD la justitie: Abuzul in serviciu este cel mai grav. De aici pleaca totul! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre atacul PSD la justitie: Abuzul in serviciu este cel mai grav. De aici pleaca totul! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu atacul dat de PSD la adresa justitiei prin actiuni precum revocarea procurorul general Augustin Lazar sau modificarile la codurile. continuă pe B1

Radu Banciu, despre numele de ministri vehiculate dupa remaniere: Ce blestem! Nu exista sperante, sunt numai aceeasi in cercurile lor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu numele de ministri vehiculate dupa remanierea guvernamentala ce urmeaza a fi facuta de PSD. Am aflat noile pozitiile de.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

Radu Banciu: Ilie Balaci a facut parte din cea mai impresionanta formatie de club din istoria fotbalului romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre moartea fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci. Ilie Balaci a fost un jucator de balon, cum se.

Radu Banciu: De la guvernele Petru Groza incoace nu a mai exista o asemenea rusine in Romania cum e asta cu terfelirea justitiei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu obsesia actualei puteri privind modificarea legilor din domeniul justitiei. Ce se intampla aici si cu politica asta cu legile justi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )