Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu, despre cazul Stan Mustata: Cum sa mai credem ca Voiculescu nu tragea sforile acestui proces?

B1 B1,
Radu Banciu, despre cazul Stan Mustata: Cum sa mai credem ca Voiculescu nu tragea sforile acestui proces?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat marti seara cazul judecatorului Stan Mustata, retinut pentru luare de mita, aratand ca Dan Voiculescu tragea sforile procesului in dosarul ICA. Acest Mustata nu mai face. continuă pe B1

Radu Banciu, despre vizita lui Ponta la Patriarhie: Hotia in campania electorala se imparte intre Parlament si Biserica (VIDEO)

Jurnalistul RaduBanciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii pe care o modereaza Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, vizita efectuata de premierul Ponta la Patriarhie. PSD-istii de elita ai.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, primele declaratii: Pronuntarea in dosarul ICA urma sa fie amanata din nou marti, colegul sau de complet fiind in concediu. Procurorii i-au prezentat ca probe interceptari: Interceptarile alea... Haideti domne... vorbe! Ca

Judecatorul Stan Mustata a facut marti in jurul pranzului, la iesirea din sediul DNA, primele declaratii pentru presa, el declarand ca astazi urma sa dea o noua amanare in dosarul ICA - Dan Voiculescu, deoacere colegul sau din completul de judecata este in concediu. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns interceptari: Interceptarile alea. Haideti domne. vorbe, le-a spus el jurnalistilor. El a mai afirmat ca regreta ca nu i-a fost aprobata cererea de abtinere pe care a facut-o pe 8 aprilie in acest dosar. Regret, am regretat din prima clipa. Intrebat care este motivul, Stan Mustata a raspuns ca Imi cereti sa dau raspunsuri politice si nu fac politica. Stan Mustata a mai spus ca Oameni buni, cand Viorica Dinu a fost arestata, il judeca pe Voiculescu. El le-a mai adresat jurnalistilor si intrebarea Pot eu sa dau achitare intr-un dosar al DNA?. Intrebat apoi daca avea in vedere solutia achitarii, Stan Mustata a raspuns: Hai domnule, de unde-ai scos-o?.

Prima reactie a lui Voiculescu dupa ridicarea judecatorului Stan Mustata: Cere Parchetului General si Parlamentului sa ancheteze DNA

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, marti, ca a adresat o sesizare procurorului general pentru a face o ancheta la DNA, pentru a se vedea cine a dispus aducerea la DNA a judecatorului Stan Mustata, daca este vorba despre un santaj sau daca exista un grup infractional organizat, informeaza Mediafax. Liderul PC a precizat ca, in cazul in care se considera ca ancheta solicitata Parchetului nu este necesara, se va adresa si Parlamentului in acelasi caz.

Procesul ICA - Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai, dupa ce judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procurori

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA. Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa basista reprezinta expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani.

Stan Mustata a cerut bani spre a da decizii favorabile pentru mai multe persoane

Judecatorul Stan Mustata a cerut, in mai multe randuri, bani spre a da pronuntari favorabile pentru sapte persoane, printre acesta numarandu-se un condamnat din dosarul transferurilor, in unul dintre cazuri magistratul solicitand 30. 000 de euro.

Procurori: Judecatorul Stan Mustata a cerut bani pentru a da decizii favorabile lui Cristi Borcea si altor sase persoane

Judecatorul Stan Mustata a cerut, in mai multe randuri, bani pentru pronuntari favorabile unor persoane condamnate sau inculpate, printre acesta numarandu-se Cristian Borcea, in unul dintre cazuri magistratul.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea AU FOST RETINUTI. E un final tragic de cariera

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea AU FOST RETINUTI. E un final tragic de cariera. Toate acuzatiile sunt glume

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in.

Judecatorul Stan Mustata, care ar fi urmat sa se pronunte in dosarul Dan Voiculescu - ICA, este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de solicitarea de bani pentru pronuntarea unor sentinte favorabile

Judecatorul Stan Mustata este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de faptul ca a solicitat, prin intermediul altor persoane, sume de bani pentru obtinerea unor sentinte judecatoresti favorabile, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Gruparea din care este acuzat judecatorul ca ar face parte ar fi solicitat bani inclusiv pentru pronuntarea unei solutii favorabile pentru o persoana condamnata in Dosarul Transferurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )