Libnet.ro
UNICEF

09:17

Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Hotnews Hotnews,
 Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa basista reprezinta expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Voiculescu dupa ridicarea judecatorului Stan Mustata: Cere Parchetului General si Parlamentului sa ancheteze DNA

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anuntat, marti, ca a adresat o sesizare procurorului general pentru a face o ancheta la DNA, pentru a se vedea cine a dispus aducerea la DNA a judecatorului Stan Mustata, daca este vorba despre un santaj sau daca exista un grup infractional organizat, informeaza Mediafax. Liderul PC a precizat ca, in cazul in care se considera ca ancheta solicitata Parchetului nu este necesara, se va adresa si Parlamentului in acelasi caz.

CSM a incuviintat retinerea si arestarea judecatorului Stan Mustata

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat retinerea si arestarea preventiva a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, la solicitarea DNA, care il cerceteaza pentru fapte de coruptie.

CSM a avizat arestarea judecatorului Stan Mustata

UPDATE - Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat retinerea si arestarea preventiva a magistratului Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, la solicitarea.

Mihai Stoica risca un spor de pedeapsa daca va fi gasit vinovat in dosarul judecatorului Stan Mustata

Mihai Stoica risca sa se aleaga cu un spor de pedeapsa, daca va fi gasit vinovat de dare de mita in cazul judecatorului Stan Mustata, potrivit jurnalistilor de la ziare. com. Mihai Stoica a formulat o contesta.

Cererea de retinere a judecatorului Stan Mustata a ajuns la CSM

Cererea de retinere a judecatorului Stan Mustata a ajuns, marti, la Consiliul Superior alMagistraturii, relateazaB1 TV. Acesta poate fi retinut pentru 24 de ore si daca vor avea un aviz preferabil,.

Radu Tudor: Retinerea judecatorului Mustata, amanata sase luni si valorificata in ziua in care este judecat Voiculescu

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, retinerea de catre DNA a judecatorului Stan Mustata in ziua in care acesta ar fi trebuit sa participe la judecarea apelurillor.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, primele declaratii: Pronuntarea in dosarul ICA urma sa fie amanata din nou marti, colegul sau de complet fiind in concediu. Procurorii i-au prezentat ca probe interceptari: Interceptarile alea... Haideti domne... vorbe! Ca

Judecatorul Stan Mustata a facut marti in jurul pranzului, la iesirea din sediul DNA, primele declaratii pentru presa, el declarand ca astazi urma sa dea o noua amanare in dosarul ICA - Dan Voiculescu, deoacere colegul sau din completul de judecata este in concediu. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns interceptari: Interceptarile alea. Haideti domne. vorbe, le-a spus el jurnalistilor. El a mai afirmat ca regreta ca nu i-a fost aprobata cererea de abtinere pe care a facut-o pe 8 aprilie in acest dosar. Regret, am regretat din prima clipa. Intrebat care este motivul, Stan Mustata a raspuns ca Imi cereti sa dau raspunsuri politice si nu fac politica. Stan Mustata a mai spus ca Oameni buni, cand Viorica Dinu a fost arestata, il judeca pe Voiculescu. El le-a mai adresat jurnalistilor si intrebarea Pot eu sa dau achitare intr-un dosar al DNA?. Intrebat apoi daca avea in vedere solutia achitarii, Stan Mustata a raspuns: Hai domnule, de unde-ai scos-o?.

Procesul ICA - Dan Voiculescu a fost amanat pentru 13 mai, dupa ce judecatorul Stan Mustata a fost ridicat de procurori

Procesul lui Dan Voiculescu a fost amanat pentru data de 13 mai, dupa ce Stan Mustata, unul dintre cei doi judecatori din completul care judeca dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA de la sediul Curtii de Apel Bucuresti, chiar inaintea unui nou termen in dosarul ICA. Judecatorul Stan Mustata este acuzat de procurori de luare de mita, iar Consiliul Superior al Magistraturii a incuviintat cererea DNA de retinere si arestare preventiva a magistratului.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea AU FOST RETINUTI. E un final tragic de cariera

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea AU FOST RETINUTI. E un final tragic de cariera. Toate acuzatiile sunt glume

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )