Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Banciu, despre decizia CNCD in cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Va dati seama de ridicolul situatiei? Este absolut strigator la cer (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre decizia CNCD in cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc: Va dati seama de ridicolul situatiei? Este absolut strigator la cer (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre decizia Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, potrivit careia, in cazul barbatului care ar fi fost. continuă pe B1

Radu Banciu, despre noua formatiune a lui Victor Ponta: Nu se rezolva nimic, dar partidele se tot ingroasa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu anuntul lansarea de catre Victor Ponta a unui nou partid politic, numit Pro-Romania, alaturi de Daniel Constanin si Sorin.

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii: NU a fost discriminare in cazul clientului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a anuntat miercuri ca in cazul barbatului care ar fi fost refuzat sa fie servit de o vanzatoare, angajata a magazinului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, pe.

Radu Banciu, catre Mihai Tudose: Cum puteti sa spuneti ca in Romania oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic inceput de an scolar de la Burebista incoace (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre discurusl sustinut de premierul Mihai Tudose in Parlament. Premierul a fost chemat de PNL pentru a da explic.

Banciu, despre demisia lui Tutuianu: Probabil vrand sa-si dea mai multa importanta decat merita, domnul Tudose a incercat sa faca din asta o tragedie, de parca Armata romana ar produce ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii. Adrian Tutuianu si-a depus.

Radu Banciu, dupa calificarea la Mondial: Lasa ca are cine sa ne duca pe noi in Rusia nu trebuia sa o faca Daum (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de marti a emisiunii Unspe Metri ratarea calificarii de la Campionatul Mondial din 2018 din Rusia. Voila, c'est fini, cum ar fi spus Jean Luis.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

CNCD: Nu a fost discriminare in cazul vloggerului refuzat la Kaufland Odorheiu Secuiesc

In cazul barbatului din Bucuresti care ar fi fost refuzat sa fie servit cu o portie de mici la un supermarket Kaufland din Ordorehiul Secuiesc pe motiv ca, spune el, nu ar fi vorbit in limba maghiara, nu se intrunesc elementele constitutive ale faptei de discriminare directa. Asa a anuntat miercuri Consiliul pentru Combaterea Discriminarii.

Replica managerului Kaufland Odorheiu Secuiesc dupa scandalul clientului refuzat: Nu le cerem limba romana, ar fi discriminare

Managerul supermarketului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, unde un client ar fi fost refuzat pentru ca nu vorbea ungureste, a declarat ca angajeaza si vanzatori care nu vorbesc limba romana: Nu.

Ministerul de Externe, despre decizia Ungariei de a-si retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OECD: Inadecvata, inamicala si contraproductiva

Ministerul roman de Externe a calificat drept inadecvata, inamicala si contraproductiva decizia Ungariei de a-si retrage sprijinul pentru aderarea Romaniei la OECD si acuza o autoritatile de la Budapesta ca au transformat subiectului Liceului Teologic din Targu Mures intr-unul de campanie electorala.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )