Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu, catre Mihai Tudose: Cum puteti sa spuneti ca in Romania oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic inceput de an scolar de la Burebista incoace (VIDEO)

B1 B1,
 Radu Banciu, catre Mihai Tudose: Cum puteti sa spuneti ca in Romania oamenii o duc bine? Avem cel mai haotic inceput de an scolar de la Burebista incoace (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre discurusl sustinut de premierul Mihai Tudose in Parlament. Premierul a fost chemat de PNL pentru a da explic. continuă pe B1

Raluca Turcan, catre Mihai Tudose: Spuneti cu sinceritate de ce stagneaza investitiile, fara referiri din argoul baltilor Brailei. Programul economic PSD a fost o gogoasa electorala

Deputatul PNL, Raluca Turcan, a criticat luni interventia premierului Mihai Tudose cu privire la starea bugetului, spunand ca acesta are obligatia de a spune cu sinceritate de ce stagneaza investitiile, fara referiri din argoul baltilor Brailei, acuzand ca programul economic al PSD nu a fost decat o gogoasa electorala.

Radu Tudor: Premierul Mihai Tudose sustine ca nu sunt probleme cu banii de la MApN

Radu Tudor anunta, intr-o postare pe blogul sau, ca, potrivit unor surse guvernamentale, premierul Mihai Tudose respinge orice informatii in legatura cu problemele bugetare de la Ministerul Apararii.

VIDEO Claudiu Nasui (USR) catre Mihai Tudose: Daca lucrurile merg atat de bine, de ce e nevoie de cresteri de taxe?

Deputatul USR Claudiu Nasui a criticat dur discursul de luni, din Parlament, al premierului Mihai Tudose, in care seful Executivului a prezentat situatia economica a Romaniei.

Ludovic Orban catre Mihai Tudose: Unde sa-si tina romanii banii, Terente? Sa-i tina sub saltea, la ciorap, sau in borcan?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat vineri, la Neptun, atacurile recente si repetate ale premierului Mihai Tudose la adresa bancilor, spunand ca in toate tarile civilizate bancile reprezinta inima economiei capitaliste si a economiei libere de.

Florin Roman catre Mihai Tudose: Vorbiti de parca aveti prune d-alea mai distilate in gura, sunteti un premier marioneta

Deputatul PNL Florin Roman l-a acuzat luni, de la tribuna Camerei Deputatilor, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de terorism fiscal, spunand ca el este adevaratul sef al Guvernului, in vreme ce.

Radu Banciu, despre noua formatiune a lui Victor Ponta: Nu se rezolva nimic, dar partidele se tot ingroasa (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu anuntul lansarea de catre Victor Ponta a unui nou partid politic, numit Pro-Romania, alaturi de Daniel Constanin si Sorin.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Mihai Tudose, convocat azi de PNL la Parlament pentru a da explicatii despre situatia economica

ACTUALIZARE 16:35 Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta Parlamentului situatia economica a tarii Prim-ministrul Mihai Tudose prezinta, in Camera Deputatilor, situatia economica a tarii, fiind convocat la Parlament de PNL pentru o dezbatere cu tema Atacul Guvernului Tudose la adresa economiei romanesti. *ACTUALIZARE 15:36 Orban: Cei care conduc astazi Romania nu vor sa respecte standardele democratice care exista la nivelul UE *ACTUALIZARE 15:23 Orban, despre FSDI: Este o escrocherie de proportii, consecintele vor fi catastrofale pentru companii romanesti ---- Prim-ministrul Mihai Tudose va fi prezent azi, la ora 16:30, in Camera Deputatilor, dupa ce a fost convocat de PNL pentru a da explicatii cu privire la situatia economica.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu. Emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, despre prognozele FMI: Ori nu va pricepeti absolut deloc, ori are cineva ceva cu Romania

Premierul Mihai Tudose a declarat intr-un interviu acordat TVR 1 si difuzat marti seara in emisiunea Romania 9 ca ministrul Apararii Adrian Tutuianu a platit cu demisia din cauza comunicarii eronate referitor la plata salariilor din minister. Greseala sa e ca a lasat sa treaca asa ceva, in loc sa dezamorseze, lucrurile au ajuns in acest punct , a spus Tudose. Premierul a confirmat ca interimatul la Aparare va fi preluat de vicepremierul Marcel Ciolacu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )