Libnet.ro
UNICEF

20:30

Radu Banciu, despre falimentul Realitatea Tv: I-au lasat pe angajati in c***l gol la serviciu. A trebuit ca noi sa sustinem acest post, din banii nostri, aproape un deceniu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre falimentul Realitatea Tv: I-au lasat pe angajati in c***l gol la serviciu. A trebuit ca noi sa sustinem acest post, din banii nostri, aproape un deceniu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre falimentul Realitatea Tv. Postul a lasat o gaura de zeci de milioane de euro la bugetul de stat, nemaiplatind practic n. continuă pe B1

Gheorghe Piperea, despre falimentul Realitatea: Victimele sunt nimeni altii decat creditorii, dintre acestia principalii prejudiciati fiind statul si salariatii postului de televiziune

Realitatea Tv a intrat oficial in faliment dupa ce Curtea de apel Bucuresti a respins planul de reorganizare inaintat de patronii televiziunii. Postul tv a acumulat datorii de nu mai putin de 127 de milioane de.

Rares Bogdan, dupa falimentul Realitatea TV: E o mizerie de nedescris, o lovitura groaznica inainte de campania electorala

Rares Bogdan, fost prezentator TV si actual candidat la europarlamentare din partea PNL, a catalogat drept o mizerie si o mare lovitura data presei intrarea in faliment a postului de stiri Realitatea TV, situatie pe care patronul televiziunii, Cozmin Gusa, o pune pe seama presiunilor politice.

Cozmin Gusa anunta falimentul Realitatii TV: A fost o lovitura de baros

Cozmin Gusa, actionar al Realitatea Media, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma care detine licenta de emisie pentru Realitatea TV a intrat in faliment.

Radu Banciu: Ion Iliescu este bine-mersi. Omul e sanatos tun. O sa mai prinda multe revelioane (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele de sanatate ale lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost operat la inima luni dupa-amiaza, la Institutul de Urgenta.

Radu Banciu: Ponta, o catastrofa, a dus Romania in pragul disperarii. il vedem acum pe corturi, pe strazi, incercand sa ne mai pacaleasca o data, dupa ce si-a batut joc de tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, liderul PRO Romania. Ponta a avut cele mai proaste guverne pe care le-a avut Romania de o lunga, lunga.

Ce se va alege de Realitatea TV dupa faliment si ce inseamna acesta in realitate

Realitatea TV a intrat in faliment, dupa ce instanta a respins planul de organizare. Urmeaza ca judecatorul sindic sa declare oficial falimentul, iar compania sa fie lichidata. Procedura este una greoaie si care necesita timp, dar in final bunurile postului TV vor fi vandute, iar banii vor intra in conturile celor care nu i-au putut [] .

Cozmin Gusa anunta falimentul Realitatii TV: A fost o lovitura de baros. Aparatul din jurul lui Dragnea a reusit sa obtina aceasta decizie in instanta

Cozmin Gusa actionar al Realitatea Media, a anuntat luni seara, in emisiunea lui Denise Rifai, ca firma a intrat in faliment.

Realitatea TV a intrat in faliment

ACTUALIZARE - Gheorghe Piperea: Au fost situatii dramatice in care foste salariate ale postului tv au fost impiedicate sa isi incaseze chiar si indemnizatia de crestere a copilului ----- Curtea de Apel Bucuresti a decis, astazi, 1 aprilie 2019, respingerea planului de reorganizare a Realitatea Media, firma care detine Realitatea TV, si intrarea in faliment. Consiliul National al Audiovizualului ar putea dispune retragerea licentei.

Realitatea TV intra in faliment. Televiziunea lui Gusa si Pacuraru avea datorii uriase. Decizia este definitiva

Realitatea Tv a pierdut definitiv procesul cu ANAF, astfel ca televiziunea va intrain faliment dupa opt ani de insolventa, un record absolut. Anuntul a fost facut chiar de unul dintre cei doi actionari.

Realitatea TV intra in faliment. Televiziunea lui Gusa si Pacuraru are datorii uriase. Decizia este definitiva

Realitatea Tv a pierdut definitiv procesul cu ANAF, astfel ca televiziunea va intrain faliment dupa opt ani de insolventa, un record absolut. Anuntul a fost facut chiar de unul dintre cei doi actionari.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )