Libnet.ro
UNICEF

15:15

Radu Banciu: Ion Iliescu este bine-mersi. Omul e sanatos tun. O sa mai prinda multe revelioane (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Ion Iliescu este bine-mersi. Omul e sanatos tun. O sa mai prinda multe revelioane (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre problemele de sanatate ale lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a fost operat la inima luni dupa-amiaza, la Institutul de Urgenta. continuă pe B1

Mircea Cinteza, fost ministru al Sanatatii, despre operatia lui Ion Iliescu: Este una de o gravitate medie-mare. Totul depinde de cauza acestei afectiuni (VIDEO)

Ion Iliescu a fost operat la inima luni dupa-amiaza si, potrivit unor surse, se afla in stare stabila. Fostul presedinte a fost internat luni la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr.

Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu

Ion Iliescu este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti. Din informatiile HotNews. ro, fostul presedinte ar urma sa fie supus unei operatii pe cord. El a ajuns initial la Spitalul Elias, dar medicii de acolo l-au directionat catre Institutul C. Iliescu.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu a fost operat la inima / Fostul presedinte este in stare stabila

Ion Iliescu a fost operat la inima, luni seara, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat. Ion Iliescu, internat la sectia de Terapie Intensiva a Institutului de Boli Cardiovasculare C. IliescuCe este pericardita, afectiunea de care sufera Ion Iliescu .

Ion Iliescu, la Terapie Intensiva cu probleme cardiace. Ce inseamna pericardita hemoragica, cat de grava este si cum se trateaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu din Capitala, dupa ce medicii de la Spitalul Elias au decis ca problemele sale de sanatate nu sunt de competenta lor. Ion iliescu au suferi de pericardita hemoragica si este internat la Terapie Intensiva. Cardiologul Mircea Cinteza a explicat ce este aceasta afectiune, cum se manifesta si care sunt riscurile.

Ion Iliescu a iesit din operatie. Fostul presedinte este in afara oricarui pericol

Update: Fostul presedinte Ion Iliescu a fost supus unei intervenii chirurgicale laInstitutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, avand diagnosticul de pericadrita.

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu s-a incheiat / Fostul presedinte este in stare stabila

Operatia la inima la care a fost supus Ion Iliescu, la Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, s-a incheiat luni seara, cu un rezultat foarte bun, au anuntat reprezentantii unitatii medicale. Potrivit acestora, fostul presedinte este in stare stabila si in afara unui pericol imediat.

Cine este Doina Dimulescu, medicul chemat sa verifice care e starea de sanatate a lui Ion Iliescu

Ion Iliescu a fost internat la sectia ATI de la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu, cu suspiciune de pericardita hemoragica. Potrivit informatiilor Antena 3, printre m.

Radu Banciu: Referendumul isi are locul lui. Ar fi bine ca poporul sa se pronunte. Nu vad pentru ce am avea nevoie de sectii separate, numai ca sa-i bramburim pe oameni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre referendumul pe justitie, anuntat oficial de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de 26 mai, aceeasi in care se vor desfasura.

Primele precizari ale medicilor dupa operatia la care a fost supus Ion Iliescu: Fostul presedinte este stabil si in afara unui pericol imediat

Ion Iliescu a iesit din operatia la inima la care a fost supus luni seara si se afla in afara unui pericol imediat, au transmis reprezentantii Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )