Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Banciu, despre faptul ca grupul RCS-RDS a fost dat in judecata in SUA: N-ai cum sa ai o asemenea extinderea pe piata europeana si sa nu fie nimic putred acolo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca grupul RCS-RDS a fost dat in judecata in SUA: N-ai cum sa ai o asemenea extinderea pe piata europeana si sa nu fie nimic putred acolo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca crupul de firme RCS-RDS/DIGI a fost dat in judecata de un grup de oameni de afaceri americani, la o cu. continuă pe B1

Radu Banciu: Mi se pare absolut penibil sa te gandesti la puscariasi, cand tu pentru elevi si studenti nu ai asigurat nimic. De asta este scandalos ce se intampla! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre preocuparea politicienilor pentru soarta detinutilor. Am ajuns dintr-odata ca trebuie sa ne aliniem condi.

Radu Banciu: Unicul proiect al PSD e sa scoata niste snapani din puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre preocuparea PSD de a trece cat mai repede Legea gratierii. De cand am inceput acest an, 2017,.

Radu Banciu: Francois Hollande ii va preda mandatul de presedinte al Frantei fostului sau secretar general adjunct. E o situatie unica in politica europeana. Niciodata un loctiitor nu a preluat puterea de la fostul sau sef(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria lui Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta. Francois.

Noi probleme pentru RCS-RDS: Furnizorul de internet a fost dat in judecata in Statele Unite de un grup de oameni de afaceri americani

Grupul de firme RCS-RDS/DIGI a fost dat in judecata de un grup de oameni de afaceri americani, la o curte de justitie din statul Virginia, informeaza Rise Project. Totul s-a intamplat dupa o serie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )