Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Radu Banciu: Francois Hollande ii va preda mandatul de presedinte al Frantei fostului sau secretar general adjunct. E o situatie unica in politica europeana. Niciodata un loctiitor nu a preluat puterea de la fostul sau sef(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Francois Hollande ii va preda mandatul de presedinte al Frantei fostului sau secretar general adjunct. E o situatie unica in politica europeana. Niciodata un loctiitor nu a preluat puterea de la fostul sau sef(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre victoria lui Emmanuel Macron in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta. Francois. continuă pe B1

Cancelarul german, Angela Merkel, il va primi, luni, pe presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru o reuniune de adio

Presedintele Frantei, Francois Hollande, este asteptat, luni, la Berlin, de catre cancelarul Angela Merkel pentru o intrevedere de adio, scrie Agerpres.

Radu Banciu: Unicul proiect al PSD e sa scoata niste snapani din puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre preocuparea PSD de a trece cat mai repede Legea gratierii. De cand am inceput acest an, 2017,.

Unspe Metri: Radu Banciu si Dan Bara au comentat ancheta penala privind vanzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 in care sunt urmariti penali Mitica Dragomir si mai multi sefi de la Digi (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri despre decizia procurorilor DNA de deschidere a unui dosar penal privind modul in care s-au vandut drepturile de di.

Unspe Metri. Radu Banciu si Dan Bara se declara dezamagiti de meciurile din semifinale Ligii Campionilor (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de joi a emisiunii Unspe Metri despre meciurile care au avut loc in aceasta saptamana in turul Ligii Campionilor, declarandu-se.

Franta se pregateste sa retalieze dupa furtul de documente de pe serverul campaniei lui Macron. Francois Hollande: Nimic nu va ramane fara raspuns

Mii de documente din campania lui Emmanuel Macron au fost furate de hackeri si publicate in mediul online. Documentele ar arata finantarea masiva de care acesta ar fi avut parte din afara Frantei prin.

ştiri de la B1

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )