Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu, despre Mazare: Parca a iesit din armata, intri plin de ura si iesi un mic martir (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Mazare: Parca a iesit din armata, intri plin de ura si iesi un mic martir (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre eliberea sub control judiciar a lui RaduMazare. Mazare va fi pus sub libertate sub control judiciar. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Adrian Nastase: iti permiti sa dai lectii, cand tu te-ai facut de ras? Unde puteai sa ajungi mai jos decat in puscarie?

Jurnalistul Radu Banciu a criticat faptul ca unele televiziuni transmit interviuri cu Adrian Nastase din inchisoare, aratand ca acesta nu este in masura sa emita pareri, avand in vedere ca s-a facut de.

Radu Banciu: Radu Mazare, clovnul natiunii, sfideaza populatia (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, Radu Mazare sfideaza populatia. Mazare, clovnul natiunii, era la puscarie in orice tara europeana, nu ar.

Radu Banciu: Fraudele lui Mitica Dragomir erau vizibile de pe Luna (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, despre retinerea luiDumitru Dragomir in dosarul LPF, afirmand ca fraudele fostului presedinte al Ligii .

Dan Sova: Radu Stroe este a patra victima din PNL

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, invitat in Editia Speciala de la Antena 3, a comentat excluderea fostului ministru de Interne Radu Stroe din PNL. Dan Sova a precizat ca Radu Stroe este a patra victima din.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )