Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Banciu, despre plecarea lui Klaus Iohannis in Luxemburg: A ajuns acasa de la vot, si-a mai aranjat lucrurile si a plecat, demonstrand ca ii pasa. Fabulos si revoltator in acelasi timp (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre plecarea lui Klaus Iohannis in Luxemburg: A ajuns acasa de la vot, si-a mai aranjat lucrurile si a plecat, demonstrand ca ii pasa. Fabulos si revoltator in acelasi timp (VIDEO)

Printre cele discutate de Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 6 iunie, s-a enumerat si subiectul plecarii lui Klaus Iohannis in Luxemburg. Se putea face. De ce la. continuă pe B1

Radu Banciu, despre faptul ca Iohannis nu se va duce la JO 2016 la Rio: Puteti sa mergeti si in alte parti. E pacat sa stati in Europa in acest an (VIDEO)

In seara de 3 iunie, Radu Banciu a discutat mai multe subiecte in emisiunea sa despre mai multe subiecte, iar printre acestea, el a vorbit despre emisiunea sa si despre faptul ca Klaus Iohannis nu va merge.

Radu Banciu, despre rezultatele alegerilor la Primaria Capitalei: Nicusor Dan este este marele castigator. PSD invinge prin erorile altora

In seara de 5 iunie, Radu Banciu a dezbatul in emisiunea Lumea lui Banciu despre rezultatele la alegerile locale din acest an, iar unul dintre subiectele care a stat pe buzele tuturor a fost victoria.

Radu Banciu, despre rezultatele alegerilor la Primaria Capitalei: Nicusor Dan este marele castigator. PSD invinge prin erorile altora (VIDEO)

In seara de 5 iunie, Radu Banciu a dezbatul in emisiunea Lumea lui Banciu despre rezultatele la alegerile locale din acest an, iar unul dintre subiectele care a stat pe buzele tuturor a fost victoria.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita de stat in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

Seful statului Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, intre 6 si 7 iunie, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, intre 6 si 7 iunie, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Luxemburg

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 6-7 iunie, o vizita de stat in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, informeaza Cotroceniul.

Ce face Klaus Iohannis, dupa rezultatele catastrofale de la locale

Presedintele Klaus Iohannis face luni si marti o vizita de stat in Luxemburg, el urmand sa semneze un program de schimburi in domeniile stiintei si tehnologiei, educatiei, culturii si.

Alegeri locale 2016. Cine este Astrid Fodor, urmasa lui Klaus Iohannis in fruntea Sibiului. Ce spune despre copilarie, familie sau hobby-uri

Urmasa lui Klaus Iohannis in fruntea fostei capitale culturale europene la alegeri locale 2016 este viceprimar al Sibiului din 2008 si prima femeie primar din istoria post decembrista a orasului.

Klaus Iohannis a votat la ora 18.30 si, vizibil deranjat, a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. La iesirea de la vot, Iohannis a declarat ca a votat pentru un Bucuresti modern si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )