Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, vizita oficiala in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

B1 B1,
Klaus Iohannis, vizita oficiala in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, intre 6 si 7 iunie, potrivit unui comunicat al Administratiei. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita de stat in Luxemburg pe 6 si 7 iunie

Seful statului Klaus Iohannis va efectua o vizita oficiala in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, intre 6 si 7 iunie, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis face luni si marti o vizita oficiala in Luxemburg

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, in perioada 6-7 iunie, o vizita de stat in Marele Ducat de Luxemburg, la invitatia Marelui Duce Henri, informeaza Cotroceniul.

Radu Banciu, despre plecarea lui Klaus Iohannis in Luxemburg: A ajuns acasa de la vot, si-a mai aranjat lucrurile si a plecat, demonstrand ca ii pasa. Fabulos si revoltator in acelasi timp (VIDEO)

Printre cele discutate de Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 6 iunie, s-a enumerat si subiectul plecarii lui Klaus Iohannis in Luxemburg. Se putea face. De ce la.

Ce face Klaus Iohannis, dupa rezultatele catastrofale de la locale

Presedintele Klaus Iohannis face luni si marti o vizita de stat in Luxemburg, el urmand sa semneze un program de schimburi in domeniile stiintei si tehnologiei, educatiei, culturii si.

Klaus Iohannis, in Luxemburg: Va invit sa descoperiti Romania!

Presedintele Klaus Iohannis a pledat luni pentru aprofundarea colaborarii romano-luxemburgheze, subliniind si importanta dezvoltarii relatiile interumane. Este deosebit de important sa dezvoltam relatiile interumane. Acest tip de contacte ar trebui sa fie aprofundate in continuare, deoarece, pe termen lung, vor defini relatiile bilaterale dintre Romania si Luxemburg. Astfel, ar trebui sa incurajam comunitatea de afaceri, savantii si cercetatorii, comunitatile din tarile noastre sa colaboreze la un nivel si mai avansat. Va invit sa descoperiti Romania, a declarat Iohannis, la Primaria orasului Luxemburg, citat de Agerpres.

Premierul Dacian Ciolos va face o vizita oficiala in Canada

Premierul Dacian Ciolos va face, pe 16 iunie, o vizita oficiala la Ottawa Canada), informeaza Guvernul Romaniei. Seful Executivului a votat duminica, impreuna cu sotia sa Valerie, la Zalau.

Coordonatorul campaniei online a lui Klaus Iohannis a murit intr-un accident rutier. Care a fost reactia presedintelui

UPDATE 11:37: Presedintele Klaus Iohannis a reactionat printr-o postare pe pagina oficiala de Facebook la vestea ca Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei sale online, a murit intr-un accident.

Klaus Iohannis critica voalat Comisia Europeana, dupa ce Bruxelles-ul a acuzat Polonia ca a incalcat statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis se intreaba cat de oportuna a fost pozitia Comisiei Europene CE) de a avertiza Polonia pentru nerespectarea statului de drept, in contextul in care, peste numai o luna, Varsovia va gazdui summitul NATO. Este a doua pozitie negativa a Cotroceniului fata de liderii UE, dupa ce, ieri, consilierul prezidential Leonard Orban a taxat decizia presedintelui CE Jean Cluade Juncker de a vizita Ruisia.

Klaus Iohannis a votat la ora 18.30 si, vizibil deranjat, a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, in jurul orei 18. 30, la liceul Jean Monnet din Capitala. La iesirea de la vot, Iohannis a declarat ca a votat pentru un Bucuresti modern si.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti la ora 18.30, dar a refuzat sa explice de ce a votat atat de tarziu

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica seara la 18. 30 la sectia de la Liceul Jean Monnet. Iohannis a declarat ca am votat pentru un Bucuresti modern si european, dar a refuzat sa raspunda cand a fost intrebat de ce a votat atat de tarziu. E pentru prima oara in istoria recenta a Romaniei cand seful statului voteaza ata de tarziu. Liderul PNL Cezar Preda declarase la ora 18. 00 ca presedintele nu a putut vota din cauza unor probleme tehnice la sectie, dar Administratia Prezidentiala a dezmintit informatia. Potrivit unor surse HotNews. ro, presedintele Iohannis a plecat din Sibiu dupa ora 13. 00, iar in jur de 17. 30 era pe autostrada Pitesti - Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )