Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu, despre restrictiile impuse pe fondul COVID-19: Oamenii erau obisnuiti sa mearga la serviciu ca sa nu faca nimic (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre restrictiile impuse pe fondul COVID-19: Oamenii erau obisnuiti sa mearga la serviciu ca sa nu faca nimic (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia provocata pe glob de restrictiile impuse odata cu pandemia de COVID-19. Vestea proasta este ca nu mai stim. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Sylvia Browne si cartea in care ar fi prezis criza COVID-19: Nu toate prevestirile ei se adevereau, dar unele loveau direct la tinta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, informatia potrivit careia, in cartea Sfarsitul zilelor scrisa in 2008, Sylvia Browne ar fi prevestit criza COVID-19 cu.

Florin Citu, despre somajul tehnic suportat de stat: Masura vizeaza, in principal, companiile afectate direct de restrictiile impuse din cauza COVID-19 (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre propunerea guvernamentala prin care statul va suporta somajul tehnic provocat de noul coronavirus. in direct pe B1 TV, demnitarul a explicat ca, odata ad.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )