Libnet.ro
UNICEF

09:00

Radu Banciu, despre sedinta PSD de la Sinaia: Doua elemente sunt pe ordinea de zi - mazilirea lui Victor Ponta si decapitarea lui Catalin Radulescu (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre sedinta PSD de la Sinaia: Doua elemente sunt pe ordinea de zi - mazilirea lui Victor Ponta si decapitarea lui Catalin Radulescu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre sedinta pe care conducerea PSD o va tine joi la Sinaia, afirmand ca aceasta are doua elemente importante pe ordinea zi si. continuă pe B1

Radu Banciu: Cand vom avea metroul Drumul Taberei - Universitate, il vom prinde si pe Ghita (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre sansele ca institutiile statului sa-l prinda pe Sebastian Ghita.”Stati cat mai confortabil.

Radu Banciu: Miracole, fratilor! Arsenie Boca s-a aratat pe un sambure de caisa. Proprietarul il vinde pe OLX cu 2.000 de euro (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu un articol dintr-un ziar care prezenta faptul ca un timisorean vinde pe OLX cu 2. 000 de euro un sambure de caisa despre care.

Radu Banciu, dupa modificarea codului penal in Coreea de Nord: Cetatenii romani nu mai pot asculta Mirabela Dauer sau Carmen Radulescu sau Dan Spataru (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre modificarea codului penal in Coreea de Nord pentru ca persoanele care sunt prin urmarind filme straine sau ascultand.

Liviu Dragnea, despre homosexuali: PSD e un partid tolerant, in Romania avem loc cu totii

Liviu Dragnea a precizat luni ca nu sustine declaratiile senatorului Ioan Denes, care a afirmat ca persoanele de acelasi sex nu au voie sa se tina de mana pe strada, si i-a avertizat pe colegii sai sa nu uite ca fac parte din PSD.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )