Libnet.ro
UNICEF

21:15

Veste EXCELENTA despre Simona Halep. De azi e OFICIAL pe loc 3 in WTA. Cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Antena3 Antena3,
Veste EXCELENTA despre Simona Halep. De azi e OFICIAL pe loc 3 in WTA. Cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca. continuă pe Antena3

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Mesajul Nadiei Comaneci pentru Simona Halep: Azi ai facut istorie. iti multumim!

Fosta campioana olimpica la gimnastica Nadia Comaneci i-a transmis un mesaj Simonei Halep, dupa finala de la Roland Garros. Ce performanta! Romania este mandra de tine, Simona. Azi, ai facut istorie.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e normal sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in revista.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e firesc sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

Simona Halep a revenit in Romania. Primele declaratii la aeroport

Simona Halep a revenit duminica in Romania duminica dupa ora 19:00 si a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda de ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, de George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dar si de numerosi fani. Halep a multumit tuturor pentru sustinerea acordata in timpul turneului de la Roland Garros, dar mai ales in finala cu Maria Sharapova, a spus ca va incerca sa obtina rezultate tot mai bune in circuit si a avertizat ca nu este usor sa ajunga de acum inainte de fiecare data in finale de Mare Slem. De asemenea, Halep a vorbit si despre viitorul colaborarii cu tehnicianul Wim Fissette, cel care o pregateste din luna februarie a acestui an.

Simona Halep, oficial locul 3 WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Inainte sportivei romance se afla americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Simona Halep este, incepand de luni, numarul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Jucatoarea de tenis a reusit aceasta performanta dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, in cadrul careia a cedat in fata rusoaicei Maria Sarapova 5 WTA), cu scorul de6-4, 6-7 5), 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )