Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cronica unui meci NEBUN: Simona Halep vs. Maria Sharapova

Antena3 Antena3,
Cronica unui meci NEBUN: Simona Halep vs. Maria Sharapova

Simona Halep a pierdut finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros in fata Mariei Sharapova, dupa un meci care a durat mai mult de trei ore, a doua cea mai lunga final din istorie. Jucatoarea din. continuă pe Antena3

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

VIDEO Simona Halep vs Maria Sharapova - Cele mai spectaculoase loviturile ale finalei feminine de la Roland Garros

Simona Halep si Maria Sharapova au oferit un meci superb pe Philippe Chatrier, finala de la Roland Garros fiind cea mai spectaculoasa din ultimii 13 ani. Meciul s-a intins pe durata a trei ore si doua minute a doua cea mai lunga din istorie). Sportiva din Rusia s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-75), 6-4. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante puncte ale disputei.

Antena 3 va transmite finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport

Antena 3 va transmite, sambata, finala de la Roland Garros, acolo unde Simona Halep o va intalni pe Maria Sharapova, in parteneriat cu Eurosport. Partida este programata sa inceapa la ora 15. 00, insa Antena 3.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in 3 seturi, dupa 3 ore de joc!

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4!.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in trei seturi, dupa trei ore de joc

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4.

Simona Halep si Maria Sarapova, doua regine despartite de un fileu

O regina va sta fata-n fata cu o alta regina. Le va desparti doar un fileu. Simona e regina noastra. Sarapova e regina lor. Dar Simona este impresionanta. S-a nascut sa ajunga la Roland Garros. Un singur.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

REPORTAJ Cum s-a vazut in Bucuresti finala dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in finala turneului Roland Garros. Importanta finala, dar marunta pentru apetitul romanilor croit pe alte sporturi. Cel putin in Centrul Vechi, un centru al bucuriilor in fotbal, meciul abia a scos cateva aplauze si mici strigari de hai Simona!.

Duelul Simona Halep - Maria Sarapova: ISTORICUL confruntarilor dintre cele doua jucatoare

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent de trei ori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile.

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )