Libnet.ro
UNICEF

20:00

Radu Banciu, despre verdictul CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: Este unul periculos pentru o tara unde democratia este ca o gelatina (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre verdictul CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: Este unul periculos pentru o tara unde democratia este ca o gelatina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre verdictul CNATDCU in cazul presupusului plagiat al tezei de doctorat al sefei DNA, Laura Codruta. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, despre verdictul CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: La universitatile cu toleranta zero fata de copiat s-ar fi refacut lucrarea

Ministrul Educatiei a declarat joi ca la universitatile care au toleranta zero fata de copiat se recomanda refacerea partii din lucrare care nu a fost redactata corect, informeaza Mediafax. Mircea Dumitru a.

Radu Banciu, despre nationalistii de pe scena politica romaneasca: Marele partid nationalist al Romaniei esteUDMR (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre partidele nationaliste de pe scena politica din Romania, in contextul in care UDMR a lansat un atac.

Radu Banciu: Dan Voiculescu ar putea ca pana la sfarsitul anului sa ne faca pocinogul si sa fie acasa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Dan Voiculescu ar putea iesi di inchisoare pana la finalul acestui an. Dan.

Radu Banciu: Daca PSD ia 43% la alegeri e ca si cum ne-am intoarce cu 27 de ani in urma (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre un sondaj comandat de PNL si care ii da castigatori in alegeri pe.

Radu Banciu: Ce s-ar intampla daca Victor Ponta ar deveni prim-ministru? Un scenariu la care nici nu ne-am gandit foarte serios (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Victor Ponta, intrebat cine ar putea fi premier dupa alegerile din 11 decembrie, nu a exclus varianta ca.

Banciu, despre vizita televizata a lui Ciolos in mocirla: Te puteai uita ca prostul la Antena 3, cateva minute, din curiozitate. E mereu la fel. Vine unul, sta pe scaun si cei de acolo il mitraliaza (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de marti seara prezenta premierului Dacian Ciolos in mocirla de la Antena 3, asa cum premierul a catalogat televiziunea lui Dan.

Verdictul CNATDCU: Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ramane cu titlul de doctor. in teza nu este vorba de pagini copiate, ci de preluarea unor definitii

Comisia CNATDCU a propus ca titlul de doctor acordat sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, sa nu fie retras.

Traian Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul sefei DNA: Daca ei spun ca nu a plagiat, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat, joi, ca ia ca atare decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) , in cazul lucrarii de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, motivand ca nu este specialist in domeniu.

Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul lui Kovesi: Daca ei spun ca este in regula daca ai plagiat 20 de pagini, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat ca ia ca atare decizia CNATDCU privind teza de doctorat a procurorului-sef al DNA, Codruta Kovesi, adaugand ca, daca CNATDCU a decis ca este in.

Dacian Ciolos, despre decizia CNATDCU privind lucrarea de doctorat a sefei DNA: Nu pot decat sa o consider pertinenta

Premierul Dacian Ciolos considera ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) privind lucrarea de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este pertinenta, intrucat a fost luata de o institutie abilitata sa faca acest lucru, cu oameni profesionisti, care sunt in masura sa isi asume aceste decizii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )