Libnet.ro
UNICEF

08:30

Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul lui Kovesi: Daca ei spun ca este in regula daca ai plagiat 20 de pagini, inseamna ca asa o fi

B1 B1,
Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul lui Kovesi: Daca ei spun ca este in regula daca ai plagiat 20 de pagini, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP, Traian Basescu a afirmat ca ia ca atare decizia CNATDCU privind teza de doctorat a procurorului-sef al DNA, Codruta Kovesi, adaugand ca, daca CNATDCU a decis ca este in. continuă pe B1

Traian Basescu, despre decizia CNATDCU privind doctoratul sefei DNA: Daca ei spun ca nu a plagiat, inseamna ca asa o fi

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat, joi, ca ia ca atare decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) , in cazul lucrarii de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, motivand ca nu este specialist in domeniu.

Dacian Ciolos, despre decizia CNATDCU privind lucrarea de doctorat a sefei DNA: Nu pot decat sa o consider pertinenta

Premierul Dacian Ciolos considera ca decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) privind lucrarea de doctorat a sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, este pertinenta, intrucat a fost luata de o institutie abilitata sa faca acest lucru, cu oameni profesionisti, care sunt in masura sa isi asume aceste decizii.

Radu Banciu, despre verdictul CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: Este unul periculos pentru o tara unde democratia este ca o gelatina (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre verdictul CNATDCU in cazul presupusului plagiat al tezei de doctorat al sefei DNA, Laura Codruta.

Decizia CNATDCU in privinta tezei de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata joi

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) este asteptat sa decida, joi, in cazul acuzatiilor de plagiat care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, dupa ce va analiza raportul intocmit de comisia juridica. Potrivit ministrului Educatiei, Mircea Dumitru, decizia va fi luata prin vot.

Decizia CNATDCU: Kovesi n-a plagiat. Verdictul ramane, interpretarile continua

Consiliul National de Atestare a Titlurilor a hotarat ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a plagiat in teza sa de doctorat. Asta, desi exista mai multe similitudini la nivel de expresii. Situatia a dus la o dezbatere chiar in interiorul Ministerului Educatiei, iar ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca la universitatile cu toleranta zero, Kovesi ar fi fost pusa sa refaca lucrarea.

Ministrul Educatiei, despre verdictul CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: La universitatile cu toleranta zero fata de copiat s-ar fi refacut lucrarea

Ministrul Educatiei a declarat joi ca la universitatile care au toleranta zero fata de copiat se recomanda refacerea partii din lucrare care nu a fost redactata corect, informeaza Mediafax. Mircea Dumitru a.

Traian Basescu, despre scandalul diplomatic izbucnit de Ziua Nationala: Ungurii au complexe fata de romani si atunci tot baga batul prin gard politicienii lor

Presedintele PMP Traian Basescu a reactionat, miercuri seara, la decizia ministrului de Externe ungar Peter Szijjarto de a interzice diplomatilor sa ia parte la festivitatile organizate de ambasadele Romaniei de Ziua Nationala. in acest context, fostul sef al statului a afirmat ca ungurii au complexe fata de romani, iar politicienii lor baga batul prin gard.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )